Egy mécsessel gyújtotta fel saját tincseit

Szexis képekkel: Lolának égett a haja!

Nehéz elképzelni a tini sztárt lángoló hajjal, pedig egyszer tényleg megtörtént az eset: Lola egy mécsessel gyújtotta fel a frizuráját.

Szexis képekben a csinos énekesnő, Lola! képgaléria

2010.07.23 18:36tabu.tv

"Ahogy öregszik az ember, egyre jobban elkezd odafigyelni magára, így az utóbbi egy évben már én is jobban meggondolom, hogy mit eszem, és hogy mit kenek magamra. A haj szerintem nagyon fontos, mert eléggé igénybe van véve egy-egy fellépés alkalmával, főleg nálam!" - meséli a tabutv.hu riporterének Lola, aki egy budapesti bio fodrászat megnyitóján beszélt a sokszorosan megkínzott hajáról.

Fotó: lolamusic.hu

A tini sztár fiatal kora ellenére már szinte minden lehető módon sanyargatta a séróját. "Volt már kék, lila és mindenféle színű hajam, szőkítettem is, persze le is tört, de volt, hogy fel is gyújtottam!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Lola, akinek anno sztárok társaságában kapott lángra a haja. "Egy nagyon jó buliban voltam, hátradőltem egy kicsit a pultra, hogy megtámaszkodjak, dobtam egyet a hajamon, de ott volt a mécses, amibe beleért a frizurám. Épp a Zimány Lindával beszélgettünk, aki megkérdezte, hogy mi ez a fura szag?! Aztán kiderült, hogy a hajam ég..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az énekesnő, aki ezután tökéletesen rendbe hozta az égés okozta sérüléseket. A Tabu Tv videójában Lola a nyári fesztiválok extrém élményéről, és a szingliségről is mesél!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.