A sztár az arra érdemeseknek adná a médiafelületet

Tvrtko: A cikicelebeknek szeptemberig marad idejük!

Pénzt és energiát nem kímélve határozta el Vujity Tvrtko, hogy visszaállítja az újságírás hitelét, a figyelem középpontjába azokat az embereket állítva, akik hétköznapi hősök, a "kamucelebeknek" pedig hadat üzen.

2010.07.23 12:30Fotó: pokoli.hu

Kevés nyilvánosságot kapnak azok az emberek a celebek mellett, akik valóban nagyon sokat tesznek az emberekért, a jó ügyért - véli Vujity Tvrtko, aki szerint például egy Afrikában gyerekeket mentő orvost kéne példaképként a médiában bemutatni, a feltöltött szájú nőknek és naptárdíváknak pedig szeptemberig marad idejük, hogy minden nehézség nélkül uralják a különféle médiafelületeket.

Tvrtko saját, pokoli.hu oldalán vázolta először elképzelését, melyben kifejti: nem a nyilvános pellengérre állítás és megszégyenítés a célja, csupán a médiafelületet akarja elvenni tőlük. Nem érdekli, mennyi pénzébe és munkájába kerül ez, de megvalósítja.

Nemcsak a probléma felvezetése, a terv is kidolgozás alatt van. Mint mondja, ehhez számtalan támogatót talált, akik munkáját segítik. Vujity Tvrtko szeptember elején kezdené el az akciót, ekkor áll ugyanis vissza a nyári uborkaszezon után a tömeges médiafogyasztás.

A riporter arra biztat: állítsák vissza az újságírás hitelét, azokkal foglalkozzanak, akik megérdemlik. Példaképeket kell a gyerekek elé állítani.

A cél az, hogy ne legyen ciki "cikicelebek" semmitmondó vagy kitalált történeteiről írni. Példaképekről írni ellenben felemelő legyen. És félreértés ne essék, ha a kamucelebek is valami értékeset hoznak létre, ő lesz az első, aki gratulál ehhez - tette hozzá Vujity Tvrtko honlapján.

Totálkárosra törte autóját Tvrtko!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.