Totálkáros lett a Napló sztárjának kocsija

Szalagkorlátnak csapódott Vujity Tvrtko az M5-ösön

Hazafelé tartott Kübekházáról a riporter, amikor elvesztette uralmát autója felett az M5-ös autópályán, félrerántotta a kormányt, és a szalagkorlátnak ütközött. Kórházba szállították, szerencsére belső sérülései nincsenek.

2010.06.17 10:30

Még sosem történt vele ilyesmi, ezért még beszélnie is nehéz róla - mondta sóhajtozva Vujity Tvrtko a Blikknek.

Nagyon megviselte a dolog: mostmár tudja, milyen érzés az, amikor az ember nem uralja a helyzetet. Nagyon gyorsan történt minden. Este 10 óra után tartott haza a riporter Kübekházáról, ahol egy jótékonysági esten vett részt. Egyedül volt a kocsiban. Egyszer csak úgy érzékelte, túl közel jött hozzá egy autó, mintha rá húzódott volna - mesélte a Blikknek a Napló műsorvezetője.

Hatalmasat fékezett, és elrántotta a kormányt - ha nem teszi, óriási baleset lett volna. A szalagkorlátnak csapódott, totálkárosra törte autóját. Úgy érzi, nem vesztette el a fejét, és higgadt tudott maradni. A rendőrséget kérésére azonnal értesítették.

Tvrtko nem fogyasztott alkoholt és semmi egyéb tudatmódosító szert sem, mielőtt volánhoz ült. Úgy véli, minden szükséges feladatot ellátott a helyszínen, a segítőknek pedig ezúton is köszöni, amit tettek.

A Napló műsorvezetője örül, hogy más autójában legalább nem keletkezett kár, és senki sem sérült meg. Vujity Tvrtkót kórházba vitték annak ellenére, hogy úgy érezte, nem lett komolyabb baja. Szerencsére nem szenvedett belső sérüléseket - adta hírül a Blikk.

Nagypapa lett Vujity Tvrtko!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.