Közös számuk volt a Big Big World...

Világsztárral lepte meg a szerelmét Vujity Tvrtko!

Nem mindennapi meglepetéssel szolgált a párjának, Gyöngyinek az ismert riporter - Vujity Tvrtko nem csupán egykori kedvenc dalukkal, hanem az előadójával is meglepte a feleségét...

2009.12.09 18:30ma.hu

Dobrády Ákos segítségével jöhetett létre a nagy meglepetés - Vujity Tvrtko és Zsolnay Gyöngyi tizedik házassági évfordulóján igazi világsztár jelent meg.

Emilia,
a Big Big World előadója, aki mostanság az egykori TNT-s társaságában látható, és december 28-án részt vesz Dobrády Ákos koncertjén is.

Ákos, Emilia, Gyöngyi és Tvrtko

Mivel Tvrtko és Gyöngyi közös dala megismerkedésük idején a Big Big World volt, a Napló riporterének kapóra jött, hogy Emilia gyakorta jön hazánkba az utóbbi időben.

Úgy gondolta, mi sem lehetne ötletesebb és szebb ajándék, mint ha maga az egykori kedvenc szám előadója jelenne meg otthonukban?

Ákos és Emilia érkeztek tehát egy ünnepi vacsorára a minap Tvrtkóhoz és családjához. Gyöngyi nagyon meglepődött!

Vujity Tvrtko internetes naplójában elárulta, szerinte Emilia elbűvölő teremtés, és régen érezte ilyen jól magát, mint azon a vacsorán.

Hozzátette, hogy a felesége nagyon meghatódott, és neki ez volt igazán fontos. Ezúton is köszöni neki az elmúlt tíz évet, és Emilia kedvességét.

Olvassa el a legutóbbi híreket Vujity Tvrtkóról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.