Többszörös tragédia

Fia temetésén lelt rá eltűnt férje holttestére

Többszörös tragédiát kellett elviselnie egy családnak Máramaros megyében. Egy anya, miután rátalált 41 éves fiára, aki házuk egyik melléképületében akasztotta fel magát, két hete eltűnt férje holttestével is szembesült.

2010.07.16 11:26manna.ro

A temetés napján a rokonok ugyanis megdöbbentő felfedezést tettek: a ház pincéjében feküdt az elveszettnek hitt férj, holtan. A házastársra egy másfél méteres gödörben találtak rá a ház alagsorában.

A rokonok azt gyanítják, hogy a fiú, amikor meglátta apja holttestét, anélkül hogy bárkinek szólt volna, felakasztotta magát.

A nyomozók szerint gyilkosság is történhetett, az elkövető pedig saját maga vetett véget életének. Egyelőre bizonyítékok hiányában nem foglaltak állást ez utóbbi lehetőség mellett.

Az apát július elsején nyilvánították eltűntnek. A rendőrség jelenleg az idős férfi boncolási eredményeire vár, hogy megtudhassa, mi okozta pontosan a férfi halálát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.