Margó kitörölte a szerelmét!

Csak egy pöttyöt bírt - Virág lett Bódi Gusztiból

No nem a roma pár házasságának végéről van szó, csupán Bódi Margó varratta át a régi "Szeretlek Guszti" tetoválást kis virággá...

2010.07.14 12:30Tabu tv

Ki gondolta volna, hogy pont a roma hagyományok egyik legnagyobb tisztelője és terjesztője csináltat magának tetoválást?

Bódi Margó és Bódi Guszti még sok évvel ezelőtt határoztak úgy, hogy magukra varratják a szerelmüket, azonban egyikőjüknél sem úgy sült el a dolog, ahogy szerették volna...

"Nagyon fiatal korunkban, amikor mi összeházasodtunk, akkor nagyon nagy divat volt ez a tetoválás, és mint nagy szerelmesek, mi is tetováltattunk. Guszti azt mondta, hogy csináljam előbb én, mert én mindig bátrabb vagyok!" - meséli a tabutv.hu riporterének Bódi Margó, aki a kezére tetováltatta szerelme nevét.

"Amikor nekem megcsinálták, hogy szeretlek Guszti, akkor neki is elkezdték volna, hogy szeretlek Margó, de Ő csak egy pöttyöt bírt. Ezért én el akartam tüntetni a Gusztit, de nem sikerült még lézerrel sem, úgyhogy egy virágos motívum lett belerakva, sőt a bokámra is csináltattam egyet!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az énekesnő a harmadik Szigetközi Mulatós Fesztiválon.

"Ez a kis motívum Margón olyan szép, olyan kedves és olyan aranyos, mint maga az én kis feleségem... Nem durva, nem csúnya, hanem pont kellemes!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Bódi Guszti, aki egyáltalán nem bánja, hogy Margó kitörölte őt a testéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.