Kamionos égett halálra a lezuhant Cessnában

"Megmentette az életem" - Szobi Balázs párja a gépen lett volna

Sokként érte az országot, hogy az ismert kamionversenyző, Szobi Balázs és Kollega Tarsoly Tamás is azon a gépen ült, mely hétfő este Óbudán lezuhant, kigyulladt, és mindhárom utasa életét vesztette. Balázs kedvesének szintén a gépen kellett volna lennie. Ha megvárják.

2010.07.07 08:30

Vigasztalhatatlan Polgár Ildikó szépségkirálynő, aki a dakaros kamionos, Szobi Balázs párja volt. A kamionversenyző és sajtósa, Kollega Tarsoly Tamás is azon a Cessna típusú kisgépen ült, amely két nappal ezelőtt lezuhant Óbudán, egy víkendház telkén. Mindhárom utas meghalt a szerencsétlenségben.

Azért repültek fel, hogy a terepralis szakágvezető downhill-ben versenyző fiát Liszi Attilát és társait lefotózzák. Tamás vezette a gépet, aki gyakorlott pilóta volt. Mégis megtörtént a baj: egy fordulónál a harmadik kör megtétele után alacsonyabban repült, gázt adott, de nem sikerült megemelnie a gépet. Először oldalára fordult, majd orral a földbe csapódott - adta hírül a Napi Ász.

Polgár Ildikó képtelen feldolgozni a tragédiát - mint a lapnak elmondta, egyszerűen nem tudja elhinni, nagyon hiányzik neki Balázs! Úgy volt, ő is velük meg repülni, de nem tudták megvárni, sokat késett volna. A párja ezzel megmentette az életét... Amikor meghallotta, mi történt, azonnal hívogatni kezdte az ismerősöket, hátha nem arról a gépről van szó...

Ildikó a Napi Ásznak könnyek között mesélte: Szobi Balázs három évvel ezelőtt látta meg egy rendezvényen. Azt mondta, akkor már tudta: ez a szép lány a barátnője lesz.

2009-ben találkoztak újra, többször hívta randira Ildikót. Majd egy óriási dologgal lepte meg. Tudta, hogy a szülei sosem repültek még, kitalálta, menjenek el értük és szálljanak együtt gépre. Még vacsorával is kedveskedett nekik.

A negyedik randinál csattant el az első csók. Az összhang akkora volt köztük, hogy a hatodik találkozás után összeköltöztek. Múlt héten beszélgettek éppen házasságról és gyermekről. Balázs azt mondta, pár éven belül szeretne babát, mindegy, lány vagy fiú, de a sportolást gokarttal kezdje - emlékezett könnyes szemmel a gyászoló kedves a Napi Ászban.

Tudjon meg többet a repülőgép-szerencsétlenségről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.