Plasztikáztatja magát a "bártündér"

Vissza a gyökerekhez: ismét transzszexuálisként lép színpadra Terry Black

Terry Black szeptemberben ismét transzszexuálisként lép színpadra. A nagy visszatérés előtt azonban a plasztikai sebészek is kezelésbe veszik.

2010.06.28 12:05Napi Ász

Terry Black ismét transzszexuálisként lép színpadra ősztől. A nagy visszatérés előttazonban kés alá fekszik a transzvesztita művész: információink szerint több plasztikai műtétet hajtanak végre rajta, amelyben egy mellnagyobbító műtét is benne foglaltatik. Terry egyelőre nem nyilatkozik a műtéteket illetően, ám azt elismeri, hogy több műtét is vár rá a közeljövőben.

- Évek óta először, újra transzszexuálisként lépek színpadra. Augusztustól kemény fogyókúrába kezdek és készülök plasztikai műtétekre is. Arról azonban nem szeretnék semmit mondani, milyen típusú beavatkozásokat végeznek el majd rajtam - mondta el a NapiászOnline.hu-nak Terry.

A transzvesztita előadó Amanda Elstak Őszköszöntő Show-jában áll ismét színpadra, ráadásul olyan művészek mellett, mint Tóth Vera, Sárközi Anita, Harangozó Teri vagy Mary Zsuzsi. Terry a NapiászOnline.hu-nak elmondta, azért áll ismét színpadra, hogy minőségi show-val szórakoztassa az embereket.

- Terry mindig is a legnagyobban közé tartozott az éjszakai életben - mesélte a NapiászOnline-hu-nak Amanda Elstak a show háziasszonya. - Most is bizonyítani fog, efelől nincs kétségem. Le fogja venni a lábáról a közönséget.

A plasztikai műtétekhez szükséges kivizsgálások a napokban elkezdődnek Terry Black számára. Az orvosi eredményektől függ majd, végül milyen műtétekre lesz lehetőség, de információink szerint arcplasztika és mellnagyobbítás is szerepel az "étlapon".

- Sokáig gondolkodtam azon, bevállaljam-e ezeket a beavatkozásokat - folytatta Terry. - De érzem, hogy így leszek teljes ember. Ebben hatalmas segítségemre van Amanda Elstak, Schaffler Nina énekesnő és a csodálatos gyermekeim, az igaz barátaim, akik erőt adnak nekem a folytatáshoz és még világosabbá teszik előttem a célt.

Legkésőbb szeptemberben azonban mindenképpen kiderül, milyen műtéteket hajtanak végre Terry Black-en, hiszen minden bizonnyal szembe ötlő lesz az eredmény...

Olvasson még többet az extravagáns sztárról Itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.