Elfogyott a birkatürelem...

Ujjal mutogatnak rá - betelt a pohár Stohl kedvesénél?

Éveken át türelemmel viselte a párja kilengéseit, de Stohl András mostani balesete óta igencsak betelt a pohár Ancsikánál - A táncosnőnek a hírek szerint nagyon elege van a körülöttük kialakult botrányból.

2010.06.07 07:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Birkatürelemmel viseltetett a párja dolgai iránt éveken át Stohl Andás élettársa, Ancsika, mostanság azonban egyre nehezebben bírja a megpróbáltatásokat - A körülöttük kialakult hírverés és botrány megviseli őt egy közeli ismerőse szerint.

Korábban Buci is bevallotta: Ancsika mindent elnéz neki, végletekig türelmes, pedig voltak párjai Andrásnak, akik szerint a színész önző és csak saját érdekeit tartja szem előtt. Az indulatok már az Operabálon elszabadultak Stohl és Ancsika között, a táncosnő sérelmezte, hogy Buci annyiszor egyedül hagyta.

Stohl balesete óta azonban egyre nehezebb neki is - nemcsak Andrásra, rá is ujjal mutogatnak az utcán. Nem könnyíti meg dolgukat, hogy a színész legtöbb munkáját elvesztette, ezzel együtt a család számos bevételi forrását és rengeteg kiadása lesz még - adta hírül a Napi Ász.

Stohl András május 8-án hajnalban okozott súlyos balesetet, Budapestről fóti otthona felé tartva - a karambolban, melyet a színész közepesen ittas állapotban okozott, súlyosan megsérült egy ember, a másik kocsiban szintén egy személy szenvedett könnyebb sérülést.

A rendőrök otthonából állították elő Stohl Andrást, aki a helyszínt a baleset után elhagyta. Később kiderült, nemcsak ittas volt a sztár, vérében tiltott pszichotróp anyagot talált a toxikológiai szakértő.

Stohl András a balesetet követően közölte, hogy ezek után nem vállalja az X-faktor című tehetségkutató vezetését, amely ősztől kerülne képernyőre. A Tűzvonalban című sorozatban nem alakíthatja tovább Bordás őrnagyot.

A Nemzeti Színház több ifjúsági darabjától meg kellett válnia Stohl Andrásnak. A Reggeli-ben pedig már több hónapja nem vezet műsort Buci, melyet önként hagyott ott.

Stohl-nak ráadásul sofőrt kell fogadnia, vagy taxival kell közlekednie, hogy még meglevő munkáit ellátni időben megérkezzen - próbákra, előadásokra.

Ha minden nap sofőrt kér, az nagyjából 16 ezer forintjába kerülne naponta - saját autó biztosításával. A taxistársaságok még többe kerülnek.

A sztárnak a súlyos bűncselekmény miatt komoly összegekkel kell számolnia az ügyvédi költségekkel is. A jogi képviselők nagy része az ügy bonyolultságához, súlyosságához és elhúzódásához igazítja a tarifát.

Elárverezhetik Stohl házát?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.