"Nagy bajban lehet a csatorna"

Átlépték a határt? - Kárászék Stohl börtönével poénkodtak

A tegnap reggeli Mokka körkérdése Stohl Andrással kapcsolatosan némileg meglepte a színész anyacsatornáját, hiszen mint az RTL Klub illetékese elmondta: ők nem foglalkoznak a TV2 képernyőseinek ügyes-bajos dolgaival.

2010.06.02 07:40ma.hu - Fotó: tv2.hu

Kárász Róbert és Liptai Claudia tegnap reggel feltette a kérdést a TV2-őn futó Mokka nézőinek: Ön hová küldené nyáron Stohl Andrást? Három lehetőségből lehetett választani: vadászni, börtönbe vagy elvonóra. A többség a börtönre voksolt - sokan elítélik Bucit mostanában, hiszen nem első alkalommal balesetezett bódult állapotban.

A kérdéssel a TV2 még egy lapáttal rátett a színész körüli hírverésre. Még úgy is vállalta a szellemes szavazást, hogy minden Stohl-lal kapcsolatos megjelenés a konkurens csatorna malmára hajtja a vizet.

Koltay Tamás,
a TV2 szóvivője elmondta: a Mokka szerkesztői közvéleményt foglalkoztató eseményekkel kapcsolatban fogalmazzák meg a kérdéseket, Stohl ügye pedig érdekli a nézőket. Természetes, hogy foglalkoznak vele - vélekedett.

Az RTL KLub azonban úgy fogalmazott: nagy bajban lehet a TV2, ha az ő sztárjaikkal kénytelen megtölteni a műsoraikat. Van egy határ, amit ők nem lépnek át, nem témái az RTL műsorainak a TV2 képernyőseinek ügyes-bajos dolgai - adta hírül a Napi Ász.

Stohl András május 8-án, szombaton hajnalban okozott súlyos balesetet, amikor a fővárosból hazafelé tartva karambolozott. Fót irányába autózott, amikor a 2102-es számú út M0-s autópálya és Fót közötti szakaszán áttért a szemközti sávba, majd nekiütközött két szabályosan közlekedő kocsinak.

Az egyik járműben egy ember súlyosan, a másikban szintén egy személy könnyebben megsérült. Stohl-t a rendőrök otthonából állították elő - a helyszínt a baleset után elhagyta.

Kiderült, a színész közepesen ittas volt a baleset okozásakor. Később a vérében tiltott pszichotróp anyagot talált a toxikológiai szakértő.

S míg korábban tanúként hallgatták ki, ezek után Stohl Andrást súlyos testi sértést okozó járművezetés ittas vagy bódult állapotban bűntettének és kábítószerrel való visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vonják felelősségre.

A színész és műsorvezető a történtek után kikerült a Duna televízió Tűzvonalban című sorozatából, ahol egy rendőrt, Bordás őrnagyot alakította. A Nemzeti Színház ifjúsági darabjaiban nem szerepelhet.

A balesetet követően Stohl őszinte sajnálatát fejezte ki, úgy fogalmazott, megérdemli, hogy az emberek borzalmas alaknak tartsák, és az újságok is cafatokra szedjék.

Önként mondott le az ősszel képernyőre kerülő, X-faktor című tehetségkutató műsor vezetéséről - noha a legújabb információk szerint az RTL Klub mégsem szívesen válik meg tőle, mint műsorvezetőtől: a Blikk tegnap megbízható belső információkra hivatkozva azt írta: többen szorgalmazzák, hogy a rendőrségi eljárás előtt álló Stohl legyen a műsor arca.

Az érvelők szerint abban az országban, ahol népszerűek az olyan rosszfiúk, mint Jockey Ewing vagy Berényi Miki, Stohllal is csak nyerne a produkció. A másik oldal hallani sem akar Buci maradásáról, szerintük a nézettség nem ér ennyit. Hivatalosan az RTL Klub nem erősítette meg, hogy számolnának Stohl Andrással.

Stohl kezdi elhinni, hogy megússza a börtönt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.