"Színészi alakításainak a balesethez nincs köze"

Félszegen a színpadon - Díjat kapott Stohl András

Nem sokan bíztak abban, hogy személyesen átveszi elismerését, de mégis megjelent Gundel-díja átadásán Stohl Andás - A díj odaítélői szerint külön kell venni színészi teljesítményét és azt, amit magánemberként elkövetett.

2010.06.02 10:40ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Hétfőn késő este átvette Gundel-díját Stohl András - A május elején súlyos balesetet okozott színészt, akit a budapesti Gundel-étteremben ismertek el, sokan elítélik, ám a díj odaítélői szerint el kell különíteni, milyen teljesítményt nyújtott színészként Stohl és hogyan viselkedett magánemberként.

A sztáron látszott, hogy megviselték az elmúlt hetek, nyúzott arccal és félszegen lépett a pulpitusra. Annak tudatában, amilyen ostobaságot tett, élete legfontosabb díja ez - fogalmazott könnyes szemmel Stohl, hozzátéve, reméli, rászolgál majd a bizalomra. Majd párjához sietett.

A díjat elnyert színészt egyébként vastapssal jutalmazták és többen személyesen gratuláltak neki. Amit csinált, rettenetes disznóság, de a színészi teljesítményéhez ennek semmi köze, mondta Szinetár Miklós, aki a díjat átadta Stohl-nak - adta hírül a Blikk.

A színész május 8-án okozott súlyos autóbalesetet - Kocsijával Budapest felől Fót irányába tartott, hazafelé, amikor a 2102-es számú út M0-s autópálya és Fót közötti szakaszán áttért a szemközti sávba, és nekiütközött két szabályosan közlekedő személygépkocsinak.

Az egyik járműben egy ember súlyosan, a másikban szintén egy személy könnyebben megsérült a karambol következtében.

Stohl András a helyszínt elhagyta, a rendőrök otthonából állították elő. A vizsgálatok során bizonyítást nyert, hogy a sztár alkoholt fogyasztott vezetés előtt, közepesen ittas állapotban ült volán mögé, később a vérében tiltott pszichotróp anyagot talált a toxikológiai szakértő.

A színész a baleset után kamerák előtt vallott arról: nagyon sajnálja a történteket. Ráadásul nem először okozott bódult állapotban szerencsétlenséget. Úgy érzi, megérdemli, hogy "széttépjék az újságok", hogy az emberek azt gondolják róla, egy borzalmas alak.

Stohl azt is elmondta, hogy a baleset miatt nem vállalja az RTL Klubon ősszel induló X-Faktor műsorvezetését. Kiírták karakterét, Bordás őrnagyot a Duna tv-n futó Tűzvonalban sorozatból. A Nemzeti Színházban pedig nem játszhat a hírek szerint az ifjúsági darabokban.

A napokban ugyanakkor felröppent a hír arról, hogy az X-faktor vezetését mégis meghagyná Stohl-nak az RTL Klub, a Blikk megbízható belső információkra hivatkozva ugyanis azt írta, többen szorgalmazzák, hogy a rendőrségi eljárás előtt álló Stohl legyen a műsor arca.

Az érvelők szerint egy olyan országban, ahol népszerűek a rosszfiúk, mint például Jockey Ewing vagy Berényi Miki, Stohllal is csak nyerne a produkció. A másik oldal hallani sem akar Buciról, szerintük a nézettség nem ér ennyit. Hivatalosan az RTL Klub nem erősítette meg, hogy számolnának Stohl Andrással.

Stohl-nak kártyát vetettek - hát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.