Nem akart vasárnapi apuka lenni!

Kárász Róbert könnyeit a lánya törölgeti

Mindig más, mégis ugyanaz a program, de nagyon jól érzik magukat együtt - Kárász Róbert, aki januárban jelentette be sokak megdöbbenésére, hogy különköltözött családjától, nem akart sosem lányai vasárnapi apukája lenni.

2010.05.28 14:30Fotó: tv24.hu

Kárász Róbert, Anna és Rozi boldog család benyomását keltik - A Mokka műsorvezetője annyi időt tölt a lányaival, amennyit csak lehet. Mindig más, és mégis ugyanaz a programjuk, esznek valami finomat, Rozi kedvéért játszótérre mennek, beszélgetnek és sokat nevetnek együtt - árulta el a műsorvezető a Hot! magazinban.

Robi úgy érzi, hogy gyermekei boldogok, és ő is az. Persze nem tagadja: voltak igen nehéz időszakai az elmúlt hónapokban. Eleinte minden nap szeretett volna a lányokkal találkozni, még ha pár órára is, de belátta, hogy a sűrű időbeosztás miatt ez senkinek sem a legjobb.

Egy hónapja így eldöntötték, hogy kedden, csütörtökön és minden második hétvégén lesznek együtt. A búcsúzás mindig megviseli a műsorvezetőt: különösen, amikor nemrég Rozi megkérdezte, emlékszik-e még arra, amikor otthon aludt - idézte fel Kárász Róbert a Hot! magazinban.

A kislánya ötször visszaszaladt puszit adni, a könnyeket Anna törölte le Robi arcáról. A sztár szerinte szerencsére ma is ugyanolyan apja a lányoknak, mint volt. Pedig az elvált szülők beszámolói alapján azt hitte, nem lehetnek már a találkozások száz százalékosak.

Nagyobbik lánya, Anna szerint Robi nagyon házias, aki mindig megkérdi előre, mi legyen a menü. Ő pedig mindig húslevest kér, mert édesapja azt remekül készíti. De így van ez a pörkölttel, a paprikás krumplival és a halászlével is - adta hírül a Hot! magazin.

Kárász Róbert a gyermeke udvarlóját is ellenőrzi. Előfordult már, hogy elmentek, és megnézték együtt, ki is az a srác, aki moziba hívta Annát. A műsorvezető a lakását is lányai igényeinek megfelelően alakította ki, ahol rengeteget játszanak.

Kárász Robi a Hot! magazinban bevallotta: nagyon boldog volt, amikor lányai megszülettek. Azóta is ők az elsők számára mindenben, akármilyen fáradt, nekik nem tud nemet mondani. Reméli, olyanok lesznek, mint ő és a nővére: mindig kiálltak egymás mellett - mondta a lapnak a műsorvezető.

Ellopták Kárász Róbert autóját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.