Kárász Róbert lesz a partnere

Van benne elég erő? - Május végén visszatérhet Liptai Claudia

Úgy hírlik, a legnehezebb időszakon már túljutott a csinos műsorvezető, aki május legvégén visszatérne a Mokkába reggeli műsort vezetni - sokak szerint azonban nem jó ötlet, hogy kinek az oldalán.

2010.05.23 16:20ma.hu

Régóta folyik a találgatás arról, vajon mikor térhet vissza a képernyőre Liptai Claudia, aki nemcsak a Jóban Rosszban sorozat szereplője, de a Mokka című reggeli műsor vezetője is.

Egy neve elhallgatását kérő Tv2-ős dolgozó szerint május 31-én visszaül a műsorvezetői székbe Liptai, akinek Kárász Róbert lesz a partnere. Mivel összeszokott párosnak számítanak, a döntés érthető, ugyanakkor némi veszélyt is rejt magában. Kárász volt ugyanis az, aki Claudia szerelme, Daróczi Dávid halála után elsőként készített riportot a műsorvezetővel - írja a Napi Ász.

Liptai Claudia kedvese, az egykori kormányszóvivő április 2-án vetett véget életének egy budapesti, Andrássy úti lakásban. Hogy miért, az igen összetett kérdés, és a válaszok ma sem teljesen egyértelműek.

Felröppentek olyan hírek, hogy Daróczi ismerősei közül többen gyilkosságra gyanakszanak - köztük az édesapja, Choli Daróczi József -, a rendőrség legutóbbi közlése szerint azonban egyértelmű, hogy öngyilkosságot követett el a volt kormányszóvivő.

Liptai Claudia a haláleset után nem sokkal jelent meg a Mokkában, ahol Kárász Róbert jelenlétében könnyek közt beszélt a tragédiáról.

A műsorvezető és színésznő az utóbbi hetekben visszatért a képernyőre, de csak a Jóban Rosszban sorozat forgatására. Kollégái szerint profi módon végzi feladatát, munka közben szinte észre sem venni, mekkora tragédia érte.

Liptai talán éppen a rájuk, a stábra való tekintettel igyekszik összeszedni magát, ők pedig igyekeznek számára jó hangulatot teremteni. A karaktere is egy derűs személyiség, így duplán nehéz a dolga.

Felhúzta magát a stúdióban Liptai?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.