Hát bűn a csoportos kéjelgés?

Három és fél év börtön jár az egyetemi docensnek a szexpartikért!

Bűnösnek találta a bíróság egy kelet-kínai egyetem docensét csoportos szexpartik rendezésében, ezért három és fél év börtönre ítélte csütörtökön.

2010.05.20 11:45MTI

A Csiangszu (Jiangsu) tartomány székhelyén, Nankingban (Nanjing) lefolytatott tárgyaláson összesen 22 gyanúsított ügyében hoztak ítéletet csoportos kéjelgés miatt. Ma Jao-haj (Ma Yaohai) mellett 18 embert további - különböző időtartamú -, két és fél évig terjedő szabadságvesztésre ítéltek.

Hármukat, akik feladták magukat, mentesítették a büntetőjogi következmények alól. A 14 férfi és 8 nő internetes chatszobában találkozott először, majd 2007 és 2009 között több tucatnyi közös szexuális együttlétet szervezett.

A partik egy részét szállodákban tartották, máskor Ma lakásában találkoztak. Az 53 esztendős Ma egy nankingi egyetem alkalmazásában állt, a bíróság előtt elismerte a történteket, de vitatta bűnösségét, mivel állítása szerint valamennyi résztvevő önként volt jelen, és nem követtek el semmiféle bűncselekményt.

A bíró ugyanakkor arra hívta fel a figyelmet, hogy a csoportos kéjelgéssel megsértették a társadalmi rendet. Ma ügyvédje közölte, hogy védence fellebbezést fog benyújtani. Az ügy többi 21 érintettje elismerte a bűnösségét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.