Gruppenszex után lett szerelmes a sztár!

Csoportszexen ismerte meg Mary Zsuzsit egykori férje!

Klapka György szerint volt felesége a reklámért mindenre hajlandó; hazugságokra és látszatviszonyokra is. György évek óta tűri és hallgatja, ahogy Mary Zsuzsi évről évre pocskondiázza őt, miközben fiatalabb férfiakkal hetyeg.

2009.02.02 17:45rtlbulvar.hu

Nem az érdekli Klapkát, milyen beteg fiatalokat talál magának, őt az zavarja, hogy valótlant állít és őt mocskolja, miközben hazahozta évekkel ezelőtt Németországból –ahol segélyekből éltek-, egy nyári rezidenciát rendezett be neki 80, és azóta is ő tartja el. 

Nyáron még együtt kacarásztak a Reggeli stúdiójában, ma már azonban egymást pocskondiázza a sajtón keresztül Mary Zsuzsi és Klapka György. Mary Zsuzsit gruppenszex alkalmával ismerte meg György, mikor Zsuzsi még együtt élt Dobos Attila zeneszerzővel. 

A Dobos elment Klapkához és megbeszélték, hogy partnert cserélnek. Reggel már nem is akart Zsuzsi elmenni Györgytől, mert halálosan szerelmes lett. Aztán elvált a Dobostól és az ő neje lett. Addig Klapka élete része volt a gruppen, ahogy Zsuzsié is. 

György nem volt soha perverz, csak kibontakozott a szex területén, mint minden normális ember. Amikor megismerte Zsuzsit, akkor még három nővel élt, Zsuzsi volt a negyedik, de ő hamar kifúrta a többi nőt. Klapka nemcsak maga, hanem a négy gyerek miatt is felháborítónak tartja Mary viselkedését, aki jelenleg is Klapka egyik lakásában él. 

- " Azt nézem, hogy ő a gyerekeim anyja, havonta 300 ezer forintomba kerül, én fizetem minden költségét. A gyerekek szóltak, hogy beszéljek vele, mert egyre botrányosabb, ahogy viselkedik. Sört iszik vodkával és pálinkával, világ életében úgy ivott, mint egy gödény, csak rá kell nézni az arcára." – mondta Klapka a Reggeliben. 

Klapka szerint Zsuzsi mindig is az interneten ismerkedett, de nála minden csoda 3 napig tart, szóval ennek a látszatviszonynak is hamar vége lesz. 

Egyszerűen nem fér a fejébe, hogyan tud egy fiatalember egy nagymama korú nővel hálni, az egész szerelmet betegesnek tartja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.