A sztár feleségül menne fiatal szerelméhez!

Mary Zsuzsi az első nő huszonegy éves párja életében

Szerelmes és büszke az énekesnő - Mary Zsuzsi megtalálta a boldogságot nála negyven évvel fiatalabb párja mellett, s külön örül annak, hogy ő az első nő Tamás életében!

Hal a tortán: Mary Zsuzsit bántotta Dévényi képgaléria

2009.01.21 14:00ma.hu - Fotó: maryzsuzsi.hu

Másfél éves magány után madarat lehetne fogatni Mary Zsuzsival - Nagyon szerelmes 21 éves párjába, kapcsolatáról a Reflektor tv partiján nyíltan beszélt is. Zsuzsi szerint a korkülönség csak papíron létezik; úgy érzi, megkapta élete utolsó nagy boldogságát, s szeretné, ha még 20 évig tartana!

A sztár elárulta: még sosem volt fehér ruhás menyasszony, nem kérték meg a kezét hagyományosan. Ha kedvese eléállna egy gyűrűvel, azonnal a felesége lenne. Büszke rá, hogy Tamásnak ő volt az első nő életében: a dolgot csak az együttlét után árulta el. Zsuzsi egyelőre csak a hétvégéket tudja együtt tölteni vidéken élő kedvesével - adta hírül a Blikk.

A ma is csinos énekesnő új kapcsolatára két hete derült fény - Mary Zsuzsi ma már nem titkolja boldogságát, s felvállalja nála negyven évvel fiatalabb szerelmét. Nyilvános rendezvényeken is Tamás kísérte.

A páros olyannyira komolyan gondolta kezdettől fogva szerelmét, hogy a legnépszerűbb internetes közösségi oldalra is kitették közös képeiket.

A hatvanegy éves sztár korábban másfél évig egyedül élt - a hírek szerint legutóbbi kedvese egy 38 éves férfi volt.

Bár sokan kételkednek abban, hogy jól működhet hosszútávon egy kapcsolat ekkora korkülönbséggel, Zsuzsi fiatal párjának édesanyja nemrég elárulta, ő nincs ellene egyáltalán a szerelemnek, sőt, a fiát még sosem látta ennyire boldognak, mint most, az énekesnővel.

A fiú természetesen próbálkozott korabeli lányoknál is, ám a mama véleménye szerint nemigen tudták értékelni őt.

Mary Zsuzsi szerelmi élete mindig mozgalmas volt - Az énekesnő azonban csak kétszer ment férjhez.

Hat gyermeke született, s ma már két unoka nagymamája is. A gyerekeket sajnos ritkán látja, mert Németországban élnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.