Jóval idősebb az énekesnő új párjánál

Mary Zsuzsi 40 évvel fiatalabb férfiba szerelmes!

Már nem magányos Mary Zsuzsi - A hatvanegy éves énekesnőre rátalált a szerelem, egy nála 40 évvel fiatalabb férfi személyében.

Hal a tortán: Mary Zsuzsit bántotta Dévényi képgaléria

2009.01.15 12:30ma.hu

Mindig is mozgalmas volt Mary Zsuzsi szerelmi élete - az énekesnő mögött két házasság és hat gyermek van, ma már két unoka nagymamája is.

Nincs viszont már egyedül és ismerősei szerint valósággal kivirult 40 évvel fiatalabb, új párja mellett, akivel szívesen mutatkozik együtt. Bizonyítandó, hogy nem csak fellángolás a szerelmük, a sztár és párja is feltette közös fotóját a legnépszerűbb közösségi oldalra az interneten. Mary Zsuzsi legutóbb egy 38 éves férfival járt, akivel másfél éve szakítottak - adta hírül a Blikk.

A ma is csinos és fitt művésznő kétszer ment férjhez és több hosszabb kapcsolata volt - Nemrég elárulta, második férjétől, Klapka Györgytől lelkileg sosem fog tudni igazán elszakadni.

Márcsak azért sem, mert gyermekeik összekötik őket. Az egykori házasok azonban már hosszú évek óta külön életet élnek, a volt férjnek húsz esztendeje egy másik hölgy a kedvese.

Az énekesnő, aki augusztusban ünnepelte 40 éves évfordulóját a szakmában, a Tabu rádiónak adott interjúban beszélt arról, hogy véleménye szerint a szex kortalan és nemtelen.

Nem titkolta, hogy egy női kapcsolata is volt életében, egy svéd lánnyal. Úgy fogalmazott: ha a következő öt évben nem jön egy normális férfi kapcsolat az életében, a lányokra fogja helyezni a hangsúlyt.

Mary Zsuzsi a rádióban azt is megemlítette, hogy akár 18-20 éves férfiakkal is kezdene kapcsolatot, de csak akkor, ha ő tetszene nekik. Fordítva semmiképp sem menne bele.

Elárulta, nagy bánata, hogy a férfiak már nem merik megkörnyékezni, pedig mint mondta, ő még mindig mindenre nyitott.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.