"Remélem, a sajtó meghurcolja!"

Stohl bajban - Két szerepét visszavette a Nemzeti Színház is!

Nemcsak az RTL KLubhoz nem térhet vissza idén már, úgy tűnik, a Nemzeti Színházban nem állhat színpadra az ifjúsági darabokban - Stohl András tettét, aki hétvégén ittasan okozott balesetet, Alföldi Róbert is mélyen elítéli.

2010.05.11 07:40

Tegnapig még úgy látszott, a Nemzeti Színház kiáll a szombat hajnalban ittasan balesetet okozott Stohl András mellett - Most azonban sajtóközleményben tudatták, hogy színházi teendőiről is le kell mondania a sztárnak.

A közlemény szerint a színház vezetősége nevében Alföldi Róbert főigazgató mélyen elítéli Stohl András tettét. A színház június 2-ig nem tér el a műsorrendjétől, de a Stohl főszereplésével kitűzött két ifjúsági előadást elhagyja. A színész a Nemzeti Vágta szervezőit is értesítette, miszerint nem tud részt venni a jótékonysági sztárfutamon - a szervezők egyetértettek - írja a Napi Ász.

Ezévben már az RTL Klub sem számít Stohl-ra - Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója elmondta: idén többet nem szerepel náluk Stohl András, hogy jövőre kaphat-e feladatot, arról egyelőre nem tudnak bővebb információval szolgálni - adta hírül a Napi Ász.

A Stohl család fóti háza körül csend van, a szomszédok pedig nem tudnak sokkal többet a történtekről, mint más. András egykori törzshelyén, a Présházban nem lepődtek meg a baleset hírén.

Régebben nagyon sokat járt hozzájuk Stohl, de az elmúlt években csak két-háromszor tette tiszteletét. Egyik pincér szerint gödöllői balesete idején a sztár még rendszeres vendégük volt - arra a kérdésre, fogyasztott-e alkoholt, a pincér úgy felelt: ki nem szokott?

Stohl-nak törzskártyája van náluk, korábban igen nagy összegeket hagyott ott. Arra nem felelt, mivel jutott el idáig és vissza a színész, gyalog vagy autóval. A pincér elmondta, továbbra is szeretettel fogadják, hiszen régi ismerős, jó vendég, nincs bennük megvetés iránta - adta hírül a Napi Ász.

Stohl: Kettétörtem az életem!

Áldozata üzeni: reméli, a sajtó meghurcolja Stohl-t!

Nehezen viseli a felhajtást Pali bácsi, aki combnyaktörést szenvedett a baleset következtében, melyet Stohl András okozott, új autója pedig totálkárosra tört. Az idős embert ugyanis sok újságíró látogatta már meg, mióta a kórházban fekszik.

Pali bácsi abban bízik: szenvedéseinek meglesz a gyümölcse, és nem hagyják, hogy eltusolják a Stohl-ügyet. Azt mondta: reméli, meghurcolja őt a színészt a sajtó, a bíróság pedig a megfelelő ítéletet hozza az ügyben.

Az idős ember nem tudja, mi lesz gazdaságával, amíg ő kórházban kénytelen feküdni, ráadásul vezetni sem fog tudni jó ideig. Autója teljesen új volt, és totálkárosra tört a balesetben.

Pali bácsi egy közeli ismerőse a Napi Ászban elmondta, hogy az idős emberre rájárt a rúd az utóbbi években: egy éve a neje meghalt, most pedig a megélhetése is oda.

Stohl-nak meg kéne próbálkoznia azzal, hogy felajánlja neki, vesz egy autót a számára, és korrekt lenne, ha a baleset miatt kiesett jövedelmét is kifizetné - vélekedett a lapban Pali bácsi ismerőse.

A kórház egyik alkalmazottja felháborítónak nevezte, hogy egyes emberek mit meg nem tehetnek. Többen ugyanazon az úton járnak dolgozni, bármelyikükkel megtörténhetett volna a baleset.

Stohl András jobban jár, ha a kórházba sem teszi be a lábát egy ideig, szögezte le indulatosan az alkalmazott - adta hírül a Napi Ász.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.