Még a sorozatából is kiírják Bucit

Ki lesz az új Stohl András?

Kiderül, hogyan alakítja az élet dramaturgiája a sorozat dramaturgiáját!

2010.05.10 18:55ma.hu

Kedden 15.30-tól Kikötő különkiadás a Duna Televízióban

Rendkívüli sajtótájékoztatót tart május 11-én, kedden a Tűzvonalban Produkció a forgatás helyszínén, a Mosoly utcai rendőrőrsön, amelyet a Duna Televízió élőben közvetít.

Stohl András balesete kapcsán a filmgyártó cég bejelentésre készül: a szerep marad, de szereplőcsere lesz a sorozat negyedik évadának közepétől.

A Duna Televízió Kikötő különkiadás című műsora, Kembe Sorel-Arthur műsorvezetővel, kedden 15.30-tól kapcsolja a helyszínt, így a Nemzet Televíziója nézői élőben értesülhetnek a fejleményekről. Kiderül, hogyan alakítja az élet dramaturgiája a Tűzvonalban dramaturgiáját!

A népszerű fikciós krimi egyik főszerepét alakító Stohl András a hétvégén közlekedési balesetet okozott, ezért a sorozatban Bordás ezredes szerepét egy új színész veszi majd át a Tűzvonalban alkotógárdájának döntése értelmében.

A Tűzvonalban sorozatból ismert „Mosoly Őrsön” tart rendkívüli sajtótájékoztatót a Tűzvonalban Produkció. A sajtótájékoztatón jelentik be azt, ki veszi át a sorozat egyik közkedvelt figurájának, Bordás ezredesnek a szerepét a negyedik évad közepétől.

"Tekintettel a sajnálatos eseményekre, Stohl András a továbbiakban nem szerepel a Tűzvonalban című krimisorozatban” – mondta el Bogdán Richárd, a produkció sajtófőnöke. A Tűzvonalban negyedik évada már forog, eddig hat epizódot vettek fel.

A sorozat negyedik évadát ősztől a Duna Televízió tűzi képernyőre. Bogdán Richárd elmondta: „a már eddig leforgatott epizódok még Stohl Andrással kerülnek adásba, de a 12 epizódos negyedik évad második felében már az új karakter alakítja Bordás szerepét”.

A karakter tehát teljes egészében megmarad, így a rajongók továbbra is nyomon követhetik Bordás kalandjait.

És, hogy vajon kinek a személyét is rejti az új karakter? Arról egyelőre titkolózik a Duna tévé, de találgatni azért szabad: Talán Rékasi , vagy Szabó Győző, Damu Roland, vagy Fenyő Iván?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.