Selena Gomez Csákváron forgat

Újabb tinikedvenc jön Budapestre!

Hamarosan hazánkban forgat a gyönyörű és tehetséges Selena Gomez - a mindössze 17 éves színésznő a Hannah Montana sztárjaként lett ismert.

2010.05.11 06:30

Korábban az Alkonyat-sztár Robert Pattinson miatt örülhetett a magyar közönség, aki a fővárosban forgatta Bel Ami című filmjének jeleneteit Uma Thurman-nel.

Most egy másik tinikedvenc, Selena Gomez érkezik hazánkba. A barna szépség még csak 17 éves, de a fiúk bolondulnak utána.

Selena Miley Cyrus oldalán a Hannah Montana sorozatban lett ismert, illetve játszik a Wizards of Waverly Place című Disney-sorozatban is.

A fiatal színésznő új filmjének címe Montecarlo, egyes jeleneteit a csákvári Esterházy-kastély kertjében forgatják majd. A három fiatal hölgy kalandjait bemutató történetet várhatóan jövőre láthatjuk majd a moziban - tudta meg a Napi Ász.

Selena Gomez a hírek szerint már fényképezkedett is Budapesten: a felvételen egy BKV-busz mellett, biciklin ülve látható - írja a Napi Ász.

Mi történt Selena és Demi barátságával?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.