A fogadás lett a veszte

Áram csapta agyon a romániai pókembert

Nagy tragédia köszöntött be pénteken a romániai, Gorj megyei, zsilvásárhelyi Răscol családba.

2010.03.22 18:14manna.ro

A pókemberként ismert Danielt agyonsújtotta az áram, miközben egy magasfeszültségű oszlopot szeretett volna megmászni. A 18 éves fiú bármilyen épületet megmászott, mindenféle felszerelés nélkül. Ezúttal a szomszédos vidéki településre ment meglátogatni nagyszüleit, amikor találkozott a barátaival, és újra nekifogott a mutatványainak, hogy szerezzen egy kis pénzt. Egy velük kötött fogadás miatt megpróbált megmászni egy magasfeszültség alatt levő villanyoszlopot. Néhány akrobatikus mozdulat után élettelenül hullott a földre: halálosan megütötte az áram.

Răscol Danielt egész Zsilvásárhelyen ismerték a mutatványairól. A szomszédok, rokonok és barátok voltak az elsők, akik tátott szájjal maradtak, miután alig egy perc alatt egy négy emeletes tömbház földszintjéről a negyedik emeletre mászott.

A legnagyobb alakítása egy tíz emeletes torony volt, amelyet minden probléma nélkül megmászott. Legnagyobb álma az volt, hogy majd egy amerikai felhőkarcolót fog megmászni.

Daniel a 8. osztály elvégzése után kezdett bele mutatványaiba, mert pénzre volt szüksége. A szülei úgy döntöttek, hogy a nagyszülők falucskájában temetik el fiukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.