A rendező is kiszállt a folytatásból

Toby Maguire szögre akasztotta a Pókember ruhát

Tobey Maguire szögre akasztotta a Pókember-ruhát és a nagy sikerű trilógia rendezője, Sam Raimi is kiszállt a filmsorozat negyedik részének munkálataiból.

2010.01.12 19:44MTI

A Sony Pictures és a Marvel stúdió hétfőn jelentette be, hogy új irányba terelik a szuperhősszériát, és a korábbi tervekkel ellentétben - a történet gyökereihez visszanyúlva - a gimnazista korú Peter Parker kalandjait gombolyítják tovább.

Az már a múlt héten kiderült, hogy a Pókember 4. nem készül el időre, tervezett bemutatója dátumára, 2011. május 6-ra egy másik szuperhősfilm, a Thor premierjét jelentette be a Paramount Pictures. De az akkori közlemények még csak a pókos produkció kreatív problémáiról szóltak: a rendező Raimi és a gyártó filmstúdió nem tudtak megállapodni az új forgatókönyvben.

A mostani bejelentést Raimi és Maguire is profi nyugalommal fogadta: mindketten örömmel emlékeztek meg a sikeres trilógiáról, és teljes bizalmat szavaztak az új iránynak. A Sony jelezte, hogy James Vanderbilt forgatásra kész könyvét fogják használni. A rendezőről és a főhősről azonban még gondoskodni kell.

Az új epizód 2012 nyarára kerülhet a mozikba - írta a variety.com. A hollywoodi szaklap online kiadványa megjegyezte, hogy a gimis Pókember - a visszatérő sztárok nélkül - valószínűleg jóval kisebb költségvetésből kihozható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.