A Pókember, Vasember és az X-Men után szabadon

Érkeznek a Marvel online játékok

A Marvel Entertainment amerikai médiacég globális megállapodást írt alá a videojátékok kiadásával foglalkozó Gazillion Entertainmenttel a Marvel képregények karaktereiből építkező többjátékos online játékok készítésére.

2009.03.17 19:00ictpress

A Gazillion első Marvel témájú játékát, a Super Hero Squadot 2010-ben tervezi kiadni, legfőképp a fiatalok kegyeit keresik majd vele. A megállapodás szerint a Gazillion fogja kifejleszteni és piacra dobni a Marvel Univerzumot is konzolokra és pc-re egyaránt.

A Wall Street Journal értesülései szerint a két cég közötti kizárólagos szerződés 10 évre szól. A vállalatok a bevételeken osztoznak, de a pénzügyi részleteket nem közölték. A New York-i székhelyű Marvel istállójában több mint ötezer karakter található, többek között a Pókember, a Vasember és az X-Men, írja a Reuters.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.