A munkakeresők online fejleszthetik képességeiket

Online oktatóportált indított a Microsoft

A Microsoft vasárnap bejelentette, hogy elindította Elevate America weboldalát, melynek segítségével a munkakeresők online fejleszthetik képességeiket.

2009.02.23 18:29ictpress

A site egyéni felhasználók számára gyűjti össze azon technikai készségeket, melyeket érdemes elsajátítani, ha egy állásra pályázunk, írta a társaság közleményében. A weboldal számos Microsoft online tréninghez nyújt hozzáférést, mint például, hogyan kell használni az internetet, e-mailt küldeni, összefoglalót írni, és még számos más, Micrososft termék használatát oktató tréning is elérhető.

Ezen felül szövetségi intézmények és helyi önkormányzatok számára is elérhetővé tettek specializált tréning programokat, melyekkel alkalmazottaikat képezhetik. A Microsoft Wahington államot jelölte meg elsőként, ahol elérhetővé válik a weboldal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.