Szimulálni lehet a bántalmazást

Durva - Megerőszakolós játék került az online boltba

Az Amazon.com online bolt virtuális polcaira felkerült egy japán játék, amiben a nők megerőszakolását lehet szimulálni. A szoftvert hivatalosan nem lehet kapni az Egyesült Államokban, és gyorsan el is távolították a kínálatból.

2009.02.15 09:37ictpress

A "Rapeplay" nevű játékot az Amazon.com online áruház terjesztette rövid ideig, de a játékot alkalmatlannak találták a forgalmazásra és levették a kínálatból, miután egy kaliforniai internetes cég felfigyelt a szoftverre.

"Megállapítottuk, hogy nem akarunk ennek a különös terméknek helyet biztosítani az oldalon." - közölte Patty Smith, az Amazon szóvivője.

A játék kizárólag a japán piacra készült, de elkezdte egy amerikai kereskedő is árulni, aki a japán animepornóra specializálódott.

A játékot az Illusion stúdió készítette, a cég honlapján azt lehet olvasni, hogy a játékaikat, csak hazai fogyasztóknak készítik - adta hírül az AFP.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.