Ha nem működik a családon belüli kommunikáció...

Saját temetésére toppant be egy 58 éves asszony

Néhány napig hiányzott otthonról egy romániai, Iaşi megyei asszony, hazatértekkor rokonai már a temetését szervezték.

2010.03.17 12:20manna.ro

Már kifaragták sírkövét, és a temetőben épp ásták a sírját. Az asszony a nagy szervezkedés közepében érkezett haza.

Az 58 éves Elena Munteanu néhány napig kórházban volt, csak minthogy nem akarta rokonait fölöslegesen terhelni, senkinek sem szólt a családból.

Pár nap után a család bepánikolt, és amikor a tévében látták, hogy egy közeli faluban egy azonos korú nő a vonat alá esett, kikérték a szétroncsolt nő holttestét a hullaházból, hogy tisztességesen eltemessék.

Koporsót vásároltak, papot hívtak, és már az egész temetés sínen volt, amikor az asszony megérkezett a kórházból. Bár később örültek neki, a rokonok elsőre szinte elájultak. Ám az első sokk elmúlása után azt is kiagyalták, hogy a kórházon hajtják be a temetkezési költségeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.