Élvezte a durva szexet...

Nem elég hogy megölte, meg is gyalázta nagyanyját a nekrofil unoka

Egy mindössze 14 éves fiú álmában megfojtotta nagyanyját és ezek után meg is erőszakolta a halott asszonyt. A borzalmas tettért 2004-ben a kiskorúaknak maximálisan kiszabható 6 évet kapta, amit azóta le is töltött a fiatalkorúak börtönében.

2010.02.02 11:14ma.hu

Soha nem fogjuk megérteni, hogy mi késztethet egy 14 éves fiút arra, hogy megölje nagymamáját és ezután válogatott módon közösüljön vele, illetve megbecstelenítse a holttestet. Az eset 6 éve történt, de csak most kapott nagy nyilvánosságot az Egyesült Államokbeli Winnipegben. Akkor hat évre ítélte a bíróság a kegyetlen unokát.

A megcsonkított holttest a sokat látott rendőröket is elborzasztotta, hiszen egy védtelen, idős asszonyt küldött valaki ily módon a halálba. A holttestet 2004 júniusában fedezte fel a saját lánya, miközben az unoka a holttest mellett feküdt az ágyon. A vádiratból aztán kiderültek a borzalmas részletek is: az akkor 14 éves fiú késsel vagdosta össze a nagymama testét és nemi szervét, festékkel is befújta a genitáliákat. Előtte megerőszakolta az akkor már halott asszonyt. Hogy a kutyát is elhallgattassa, fagyállóval mérgezte meg az ebet.

A nekrofília a holttestek iránt érzett vonzalmat, és a rajtuk elkövetett nemi aktust jelenti. Orvos-szakértők tanulmányai szerint ez a fajta nemi aberráció elsősorban a szkizofrén és gyenge elméjű személyeknél jelentkezik.

A gyilkos unokával foglalkozó szakemberek szerint az eltelt évek alatt rengeteget javult az állapota, azonban a most 19 éves fiatalember még mindig veszélyes a társadalomra. Beteges képzelgésekkel van tele, elmondása szerint jóleső érzéssel gondol az erőszakos, megalázó szexre és egyéb durva cselekedetekre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.