Öt hónapja boldog neten talált párjával

Karda Bea bepasizott a számítógép előtt

Az utóbbi időben több hazai sztárról is kiderült, hogy az interneten ismerkedik vagy ismerkedett - Karda Bea ezen felbuzdulva belevetette magát a 21. század flörtölős, randizós portáljainak hálójába. Jó néhány sikertelen kísérlet után párra lelt és elmondása szerint már öt hónapja boldog civil társával egyetemben.

2010.03.12 14:30Tabu tv

Karda Bea bevállalta és jól járt. Beadta a derekát, és az internetet hívta segítségül, hogy társra leljen ebben a felgyorsult világban.

"Lett rendes pasi! Öt hónapja vagyok boldog. Nem titkolom most már el, hiszen ez egy nagyon érdekes dolog, hogy az internet társkeresőn - tudom, hogy csoda, én sem hittem benne - egy fél év, nagyon laza, kitartó keresés után. Nem kerestem, ott ültem néha a gép előtt. Kereste a franc, illetve próbáltam." - avatta be a tabutv.hu riporterét az internet párkereső portáljait is megjárt énekesnő.

"Egy évig ellene voltam ennek a társkeresőnek, mert a művészvilág nagyon elzárkózott ez elől, de miután egyre többen házasodtak a művészvilágból, a pasik közül, megtalálták a boldogságot. Úgy gondoltam nekünk talán nem lehet ilyen szerencsénk, nőknek? Bármely korosztálynak lehet, úgyhogy ne adjátok föl csajok, mert van egy véletlen szerencse. Nekem bejött, egy nagyon drága civil emberrel vagyok együtt, öt hónapja. Ennyit akartam mondani, hogy jól vagyok és boldogok vagyunk!" - örömködött a párra talált művésznő a tabutv.hu sztárvideójában.

Zámbó Jimmyről árult el titkot Karda Bea!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.