Gyermekét nem adja a kemény rapper

Dopeman-nek új párja van - de kislánya nem tudhatja

Öt évig tartó kapcsolatát zárta le nemrég a zenész - Dopeman egykori párjának búcsút mondott, kislányáról azonban nem hajlandó lemondani. Új barátnőjét sem mutatná be Fanninak, akivel hetente több programot is szervez.

2010.03.03 08:30ma.hu

A család szétesésének megkönnyítését próbálja elérni Dopeman - Hetente három-négyszer is kislányával van, és szerencsére azt látja, hogy a feszültségek ellenére mára Fanni kiegyensúlyozottabb. A gyermeke nagyon értelmes, jól kommunikál, de két és fél éves, ezért Dopeman még véletlen sem sietné el, hogy bemutassa neki új kedvesét, Imolát.

Kapacsolatuk egyébként sem mélyült még el annyira, hogy lelki beszélgetésbe kéne bonyolódnia kislányával - véli a zenész, aki csak jól szeretné érezni magát, kötöttségek nélkül.

Elmúlt öt éve abból állt, hogy leste egy nő kegyeit, kompromisszumokat kötött, az élet más területeit elhanyagolta. Nem volt miből energiát merítenie. Most jobban érzi magát, és újra kell építenie életét. Volt párjával egyébként a láthatást és az anyagiakat is rugalmasan kezelik - fogalmazott Dopeman a Napi Ászban.

Néhány héttel ezelőtt nagy meglepetést okozott a hír: Dopeman már karácsony előtt elvált a családjától.

Mint a szabadszájú rapper mondta, nagyon rossz érzés ez, hiszen semmi olyan nem történt, ami más családokban nem történt volna már meg. Nem közös döntés volt az elköltözése, ő határozott így.

Dopeman-t látványosan megviselte a szakítás családjával, és letörten mondogatta: azt sem tudja, ki a felesége.

Úgy fogalmazott, ő gondolt róla valamit, de aztán szép lassan be kellett látnia, nem is az, akinek vélte. Egyre inkább nem értette, mit csinál ő, mi az ő szerepe, és hogy mi hogy történik - tette hozzá.

Mindenesetre a legjobbakat kívánja volt párjának, hiszen a gyermekük anyja, ő és a kislányuk mindenben számíthatnak rá. A kapcsolat újrakezdésére a rapper semmi esélyt nem lát.

Dopeman-t nagyon megviselte, hogy a kis Fannit látta szenvedni. Ennél szörnyűbbet el sem tud képzelni, mondta, hogy a lányára hat ki legjobban az egész dolog, aki zaklatott, és érezhetően ki van borulva.

De a sztár bizakodott, hogy idővel minden jobb lesz, hiszen ha minden a régiben marad, Fanni csak negatív energiákat kapott volna a szüleiből.

Dopeman valóban nagyon szomorú - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.