Nem akar egy lábon állni a rapper

Dopeman: Azért nyitottam, hogy ne legyek otthon

Az ország legszabadszájúbb rappere néhány napja nyitotta meg pókertermét a huszadik kerületben, elmondása szerint csupán azért, hogy ne kelljen annyit otthon lennie, de kiderül a humortalan valódi ok is...

2009.11.12 14:25Tabu tv

Dopeman nagyon boldog - megnyitotta a Játékosok Klubját, ám a családja már nem lelkesedik annyira.

"Azért nyitottam meg, hogy ne kelljen otthon lenni, még annyit sem, mint eddig. Jó fej vagyok, nem?!" - mondta el a tabutv.hu-nak Pityinger László, aki sztárok részvételével nyitotta meg a pókertermét a huszadik kerületben.

A kártyás szenvedélye mellett Dopeman új hobbinak is hódol: saját videó blogot indított nemrég, ahol családját is megmutatja a nagyközönségnek.

"Ez lesz az igazi valóságshow: az egész családomat láthatja majd a nagyközönség. Persze kontrollálni fogom, hogy mi jelenik meg rólam, a többi sztárral ellentétben" - meséli a tabutv.hu riporterének Dopeman.

"A videók arról szólnak majd, hogy mit gondolok én a világról, hol helyezkedem el benne és általában mik történnek velem, tehát ez nem egy irányított sztorikon alapuló dolog" -
osztotta meg a Tabu Tv nézőivel Pityinger Laci, akivel saját pókertermének megnyitóján találkozott a sztártévé.

Dopeman szívesen lenne zombi...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.