"Ennél szörnyűbbet el sem tudok képzelni"

Rémes állapotban Dopeman - Nagyon szenved a kislánya

A szabad szájú rapper családjában teljes a káosz - Dopeman nemrég elköltözött otthonról, és úgy tűnik, hogy ezt az sínyli meg a legjobban, aki nem is tehet semmiről: a közös gyerek. Pityinger László a történteknél szörnyűbbet el sem tudott volna képzelni.

2010.02.08 15:30Tabu tv

A közelmúltban megtörtént, amire senki sem számított: Dopeman elköltözött feleségétől, és úgy látszik, hogy már semmi esély sincs a kapcsolat rendezésére. Elsősorban Fanni, a sztár lánya szenved az elválás miatt.

"Ennél szörnyűbbet el sem tudtam képzelni, érted?!"- kezdte tabutv.hu-nek adott interjúját Pityinger László, aki saját pókertermében beszélt az elválás pillanatairól.

"Úgy láttam, hogy jobb, ha még most lépek. Ez az egész a Fannira hat ki a legjobban: zaklatott, nagyon ki van. Sajnálom nagyon. A lányom jobban szeretem az életemnél!"
- mondta el a Tabu Tv internetes videójában a rapper.

"Ez így jobb, mert már csak negatív energiákat kapott volna belőlünk. Talán most mindkettőnkből a legjobbat kapja, legalábbis belőlem egészen biztos. Telnek a napok. Megyek Fanniért, elhozom, igyekszem nagyon pozitív lenni, meg jó dolgokat csinálni vele!" - mesélte a tabutv.hu videójában Dopeman.

A szabad szájú rappert láthatóan nagyon megviselik a történtek, de ennek ellenére is teljes mértékben azon van, hogy a lánya legkevesebbet érezze meg az egészből.

"Ha hiszel abban, hogy lelkek kiválasztanak testeket meg szülőket, meg családot... Én hiszek abban, hogy a lányom egy nagyon érett, kész lélek. Egy kincs. Az egész kiscsaj egy ötös jelenség, ezért szerintem mindent vág. Ennél borzalmasabb nem lehet!"
- osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Dopeman.

Nagyon kiábrándult a sztár!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.