Újságot perel a szexi modell

Pikáns fotók - Voksán Virágot zsarolták is szexképei miatt!

A szexi modell épp életének egyik mélypontjából mászik ki - Nagyjából egy éve kerültek elő azok a szexképek, amelyeket az egyik napilap nyilvánosságra hozott. Voksán most a publikált fotók miatt perel, de nem csak az újságot, hanem egy állítólagos zsarolót is.

Szuperszexi képek a dögös Voksán Virágról! képgaléria

2010.02.15 17:30Tabu tv

Voksán Virág ügyvéddel támad az egyik hazai napilapra és egy állítólagos zsarolójára is, hiszen őt és akkori párját intim pillanatokban ábrázoló fotók kerültek a nyilvánosság elé.

"Illetéktelen kezekbe kerültek, és egy bizonyos napilap ezeket fel is használta az én beleegyezésem nélkül. Ez az újság félrevezető címet is adott a cikknek, ami nekem súlyos anyagi és erkölcsi problémákat is okoz!" - mesélte a tabutv.hu riporterének a szexi modell.

"Ez az egész dolog még tavaly januárban kezdődött. Akkor felhívott engem egy illető, aki megzsarolt engem egymillió forintra. Azt mondták, ha nem fizetek, akkor felteszik a képeket" - ecsetelte a helyzetet a Tabu Tv internetes videójában Voksán Virág, aki természetesen nem fizetett zsarolójának egy forintot sem, majd egy év szünet után előkerültek a képek.

"Sikerült reggel arra kelnem, hogy ennek a kedves napilapnak a hasábjain ott szerepelnek a képek. Amikor megtudtam, hogy ezek a képek a neten is fenn vannak, akkor az első az volt, hogy kerítsek valakit, aki tudja, hogy ezt hogy lehet leszedetni. Remegtem, annyira ideges voltam. Nagyon jó ügyvédem van hál' istennek. Egyik részről be lesz perelve az egyik napilap, másik részről pedig egy rendőrségi eljárás lesz ismeretlen tettes ellen, mint zsaroló!"
- mondta el a tabutv.hu videójában Voksán Virág.

Voksán Virág bevette Portugáliát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.