Fél, hogy a gépek átveszik az uralmat?

Képek! Voksán Virág: akkor már nem szeretnék élni

Voksán Virág szerint mivel a robotok elterjedéséről már jó pár éve szólnak sci-fi filmek, így ha nem is tudatosan, de mindenki készül arra az időre, amikor a gépek átveszik az uralmat.

Nézze meg Voksán Virág dagadó kebleit! képgaléria

2009.09.29 13:50ma.hu

- "Van rá esély, de ez még messze van. Legalábbis remélem, ugyanis akkor már nem szeretnék élni. De az én szakmám sohasem lesz helyettesíthető. Mert amellett, hogy zenélek, a személyiségem is eléggé fontos" - mondta Voksán Virág, aki úgy gondolja, hogy a gépiesítés csak egy bizonyos pontig jó.

- "Nekem már az sem tetszik, hogy sok kollégám laptopról zenél. Igaz, én sem használok már hagyományos lemezt, hanem CD-t, ami egy köztes út. A laptop dj-skedés már túl távol esik a hagyományostól" - vallotta be a Napi Ásznak a szexi nyuszilány.

Voksán Virág szexvideóban domborít!?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.