"A középpontban minden képen én leszek!"

Anyaszült meztelenre vetkőzött Voksán Virág

Voksán Virág nagy fába vágta a fejszéjét, amikor elhatározta, hogy kiadja első naptárát. Az október végén boltokba kerülő kalendáriumba a fotókat a csinos modellről tegnap készítették. Virág pedig elmesélte, mire számíthatnak azok, akik megveszik a naptárat.

Dögös képekben Voksán Virág, a nyuszilány! képgaléria

2009.09.30 18:20ma.hu

- "Hagyományos séma szerint készülnek a képek, minimál stílusban. A hajam és a sminkem természetesen mindig változik, de a középpontban minden képen én leszek" - mesélte a Napi Ásznak Voksán Virág, majd hozzátette: az egyik képen például anyaszült meztelen lesz, bár a kényesebb testrészei nem lesznek láthatóak.

A nyuszilány elárulta, hogy a fotókat Nánási Pál készítette róla, és igyekeznek nagyon igényes és ízléses naptárral megörvendeztetni rajongóit.

- "Rengeteg e-mailt kaptam rajongóktól, akik egyre többet érdeklődtek arról, hogy mikor lesz naptáram. Ez most nekik lesz szép ajándék" - mesélte a csinos modell.

Voksán Virág meztelenül élvezi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.