Lázasan csinálta végig fellépését a szépség

Voksán Virágot még egyszer meg nem szúrják!

A halálos áldozatokkal járó megbetegedéseket okozó H1N1 vírus ellen akart védekezni Voksán Virág is, de minden balul sült el.

2009.11.27 16:25Tabu tv

Már több magyar áldozatot is szedett az új influenza Magyarországon. Oltópontokat állították fel, politikusok kamerák előtt oltatták be magukat és folyamatosan zajlik a média kampány, Voksán Virág mégis orvosa unszolására oltatta be magát.

"A háziorvosom nagyon javasolta, mert én nagyon sokat tevékenykedem lemezlovasként az éjszakában is, illetve leginkább olyan helyeken fordulok meg, ami a tömegről szól. Ilyen alkalmakkor előfordulhat, hogy összeszedem, főleg, hogy a fellépések után mindenkivel fogózkodnom kell, tehát ilyenkor azért elég könnyű elkapni" - mesélte a tabutv.hu riporterének Voksán Virág, aki az oltást követően két nap múlva máris megbetegedett.

"Az oltás után két nappal már teljesen le is betegedtem. 39 fokos lázam volt és minden amit el lehet képzelni. Így csináltam végig egy fellépést Portugáliában, repülőteres átszállással és minden bulival együtt, egy óra alvással" - mondta el a Tabu Tv videójában Virág, aki ha újra dönthetne, már nem adatná be magának a védőoltást.

A modell szerint már volt benne egy lappangó influenza, ami nem tört volna ki belőle, ha nem adja be a derekát a háziorvosának.

Tudja meg, milyen Voksán Virág lágy erotikája!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.