Buci nem bírja sokáig a pihenőt

Stohl András egykori társához tér vissza

Hosszabb szünetre számított mindenki - A színész-műsorvezető néhány hete otthagyta a Reggeli című műsor vezetését, bokros teendői miatt. Nemsokára azonban újra visszatér a képernyőre, mégpedig régi párja oldalán.

2010.02.15 07:40ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Egy hete még úgy nyilatkozott Stohl András, hogy az RTL Klub - amelynek reggeli műsorából távozott - még nem kérte fel az X-faktor vezetésére, de ha megteszik, akkor mindenképp vállalja a feladatot. Az Operabálon viszont megerősítette: igaz a hír, és már hivatalos is: elvállalta az X-Faktor vezetését.

Rényi Ádám,
a csatorna kommunikációs igazgatója elárulta, valóban nem titok, Stohl lesz a műsorvezető, oldalán pedig ismét Ördög Nóra lesz látható. A páros ötödszörre vezet együtt műsort az ősszel induló tehetségkutató műsorban - adta hírül a Napi Ász.

Stohl András január közepén tizenkét év után hagyta abba a Reggeli című műsor vezetését. Saját kérésére távozott, mert elmondása szerint nagyon elfárdat. Rényi Ádám akkor is úgy nyilatkozott, nem tudni, végleges-e az elválás.

Valójában nem csoda, hogy Buci megtette ezt a lépést: jelenleg kilenc darabban játszik a Nemzeti Színházban, majd áprilisban a Tűzvonalban sorozat forgatásai is újra elkezdődnek.

Stohl András nem sokkal korábban egy interjúban magyarázta el, tényleg tart attól, hogy hamarosan kikészül. Sokan kritizálták Andrást amiatt, hogy két végén égeti a gyertyát.

Ő azonban leszögezte, nem azért vállalt el ennyi feladatot, mert unatkozik. Családja számára nagyobb anyagi biztonságot szeretne teremteni, és véleménye szerint kevés olyan színész van az országban, aki megtehetné, hogy lemond egy munkát.

Azt viszont ő is belátta, hogy a sok munka nemcsak egészségét veszélyezteti, de a családja rovására is megy. Stohl-nak két nagylánya van előző házasságából, és egy egészen kicsi, jelenlegi párjától, Ancsikától.

Stohl döntött és befejezte!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.