Tüdőbeteg a magyar színész?

A színfalak mögött gyógyszereken él Stohl András?

Sokszor elhatározta már a sármos magyar sztár, hogy új életet kezd - Stohl András egyre ijedtebb, hiszen jelentkeznek nála egy bizonyos tüdőbetegség tünetei...

2009.10.22 13:20ma.hu

Kénytelen volt bevallani az RTL Klub műsorában Stohl András, hogy félti az egészségét. Aggasztó jeleket tapasztalt ugyanis magán. Régóta dohányzik, előfordult, hogy napi két-három doboz cigit szívott.

Ma csak a fele megy el, de ez is sok. A reggeli köhögőrohamokról a Reggeli adásában hallott egy tüdőgyógyásztól, melyek sajnos már Stohl-nál is jelentkeztek, ahogyan a hörgőgyulladások is. Hörgőszűkülettel korábban orvoshoz is került.

Gyógyszert kapott, melynek folyamatos szedésével megelőzhető a nagyobb baj. Betartja a szabályokat, de legjobb az lenne, ha teljesen felhagyna a dohányzással. András elárulta: stresszes az élete, és ezért nehéz levezetnie a feszültséget - adta hírül a Hot! magazin.

Stohl Andrásnak nemcsak a színházi szerepeiben, a filmezés terén kell helytállnia, ismét indul a Csillag születik című tehetségkutató is, melyben a szereplőkért izgulhat.

Az élő műsor ráadásul fokozott feszültséggel és figyelemmel jár - a sztár pedig igyekszik maximális teljesítményt nyújtani.

Olykor valótlan hírek is borzolják az idegeit. A közelmúltban valóságos botrány lett belőle, hogy valaki titkos mobilfelvételt készített Stohl állítólagos kocsmai verekedéséről.

Az eset egy Pécs környéki faluban történt, ahová a színész egy vadászkörutat követően tért be barátaival. Mint elmondta, a haverokkal mindig ugratják egymást, és poénból a vendéglátóhelyen is egymásnak estek.

Ilyenkor a maguk szórakoztatására szimulálnak jelenetet, ám az egyik jelenlevő felvette a történteket és elküldte egy lapnak, azzal, hogy Stohl András verekedett egy kocsmában.

A sztárt megviselte, hogy már a barátaival sem szórakozhat úgy és ott, ahol akar, felháborították a cikkek, melyek ittas botrányokozásáról szóltak.

Stohl elmondta, szó sem volt arról, hogy az ivóban jelenlevők komolyra vették volna a dolgot, hiszen ők is jót szórakoztak a jeleneten.

Hoppá - egymásnak esett Stohl Buci és Ördög Nóra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.