A sztár két végén égeti a gyertyát!

Stohl András veszélyesen él!

Stohl András hazánk egyik legnépszerűbb színésze híres arról, hogy minden előadás előtt pontosan érkezik és miatta még nem kellett a közönséget elküldeni, ám meddig lehet ezt így csinálni? Buci két végén égeti a gyertyát?

2009.07.06 10:10ma.hu

A színész szinte százfelé szakad az elmúlt időszakban, hisz amellett, hogy a Nemzeti Színházban játszik, sorozatokban forgat, műsort vezet és épp a Szegedi Szabadtéri Játékokra próbál egy darabot.

A munka mellett Buci vadászik, lóversenyeken indul és állandóan úton van, hogy próbáról próbára és előadásról előadásra járjon…

Sokak szerint nagyon veszélyes, amit Stohl csinál és még egy szerződése is ahhoz köti, hogy nem szabad veszélyesen élnie…de a színész szinte egyik percről a másikra veszélyben van, hisz bármikor megsérülhet.

A Magyar Vágta után például célba érése után egy órával már a Nemzeti színpadán állt és játszott. – írja a Napi ász.

Ha esetleg megsérülne egy-egy veszélyes tevékenység közben Stohl András és miatt előadást kellene lemondani, akkor bizony vissza kell fizetni a jegyek árát, amivel nagy kárt okozna a színháznak.

Ezt jól meg kell gondolnia!

Mitől vérzett Stohl András?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.