Ma Reggelizik utoljára Buci

Alulöltözve is búcsúztatják az "öreg és fáradt" Stohl Andrást

Tizenkét év után abbahagyja a Reggeli című műsor vezetését a színész - Saját kérésére távozik, s bár egyelőre nem tudni, végleges-e az elválás, utódja biztosan lesz. Kollégái méltó búcsút rendeztek számára...

2010.01.18 09:15ma.hu

Ma vezeti utoljára a Reggeli című műsort Stohl András - Buci 12 éve ült a műsorvezetői székben, mára azonban elfáradt. Egyelőre nem tudni, végleg szakít-e a műsorral. Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója elmondta: utódja lesz Andrásnak, de még nem körvonalazódott, hogy kicsoda.

Stohl jelenleg kilenc darabban játszik a Nemzeti Színházban, áprilisban a Tűzvonalban sorozat forgatásai is újra kezdődnek. Ördög Nóra műsorvezető-társa valamint több meglepetés vendég, így Horváth Éva, az U20-as futballválogatott, a vízilabdacsapat pár tagja és a kajak-kenusok is búcsúznak Bucitól.

Gregor Bernadett, Kéri Kitty, Geszti Péter, Südi Iringó, Hajdú Steve és Bodrogi Gyula szintén, de részt vesz Voksán Virág is, aki nővérkeként sürög-forog alulöltözve a magát "öreg és fáradt"-nak nevező Stohl mellett - adta hírül a Napi Ász.

Stohl András a minap egy hosszabb lélegzetű interjúban magyarázta el a Reggeliből való távozásának okait. Nevezetesen, hogy attól fél, lassan kikészül.

Nem azért vállalt el ennyi munkát, mert unatkozik - hangsúlyozta. Nagyobb anyagi biztonságot szeretne teremteni a családja számára - Bucinak két nagylánya van előző házasságából, és egy egészen kicsi, jelenlegi párjától, Ancsikától.

Sokan kritizálták Andrást, hogy két végén égeti a gyertyát. Lassan maga is belátta, hogy a sok munka nemcsak a családja rovására megy, de lassan ki is készülhet a hajtásban.

Hozzátette ugyanakkor, hogy szerinte nemigen van hazánkban olyan színész, aki megtehetné, hogy lemond egy munkát. Buci az utóbbi időben színházi szerepei és a Reggeli mellett a Csillag születik vezetését is elvállalta, de ekkor már érezte: kezd elfáradni.

Stohl András a színpadon, tévésorozatokban, mozifilmekben, show-műsorokban és szinkronszínészként is megállja a helyét. Lehetséges, hogy némi szünet után a Reggelibe is visszatér.

A színpadon piál Stohl Buci?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.