Ma már a magánélet fontosabb!

Hargitai Bea szülne a kétgyermekes apának?

Eltűnt a képernyőről és a lapokból a csinos szőke modell - Hargitai Bea számára ma már valóban fontosabb a magánélet, mint a karrier. A szőkeség Prágába költözött szerelméhez, a kétgyermekes egykori televíziós ügyvezető igazgatóhoz.

2010.02.04 12:30ma.hu

Még sosem volt ilyen boldog Hargitai Bea, és nem is szeretne lemondani erről - a szép modell ma Prágában él, David nevű párjával, aki korábban a TV2-nél volt ügyvezető, ma pedig az egyik vezető cseh televízió programigazgatója.

Beának hamarosan saját családja lehet, én egyáltalán nem hiányolja a médiát életéből. Kevés munkát vállal el, azokat is megválogatja. Élvezi a kötetlenséget. Csak családlátogatóba és forgatni jár haza Magyarországra. Bea szeret Prágában élni, már barátokat is szerzett - mesélte a Napi Ászban a modell.

A nem is olyan rég még Senorita Szösziként kalandozó Beára, úgy tűnik, rátalált az igazi.

A modell korábban valósággal a kamerák előtt élte magánéletét, hiszen vállalta, hogy elkísérjék Kolumbiába, ahová azért utazott el, hogy ismét találkozhasson a tavalyelőtt, nyaralás közben megismert Alejandro Martinez-zel.

A férfi hazájában ismert szappanoperasztár, Bea brazíliai kirándulása alatt lobbant fel köztük a szerelem.

A Senorita Szöszi forgatása alatt számos izgalmas kalandban volt része Beának, ám Alejandróval a kapcsolat nem bizonyult örökéletűnek.

Hargitai Bea tavaly májusban beszélt először új párjáról, David-ról, a modell azonban ekkor még ingázott Budapest és a cseh főváros között.

Elmondta, hogy akkor talált rá a szerelem, amikor nem számított rá. Egy rendezvényen találkozott a férfival, azóta elválaszthatatlanok.

Kedvese három és fél éve távozott a TV2-től, azzal az indokkal, hogy nemsokára megszületik második kislánya, s Prágában élő családjával szeretne lenni.

Házasságát a jelek szerint nem sikerült megmentenie. Bea szerint egyébként párja remek apa, hozza-viszi a lányait, kéthetente velük van hétvégén.

Hargitai Bea nagyon élvezi a szexi játékokat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.