"Fejben döntöttem el: meggyógyulok"

Nem értik, Andy Vajna most miért szólalt meg

Titkolta korábban, hogy súlyos betegséggel küzd - A világhírű producer most beszélt először arról, hogy rákot diagnosztizáltak nála, de kezdettől eldöntötte: meg fog gyógyulni.

2010.01.08 09:30ma.hu

Tavaly nyáron kapta a rossz hírt Andy Vajna: rákos. A producer csak legszűkebb környezetét avatta be a dologba, mint mondja, közeli munkatársai most nem is értik, miért beszél róla.

Vajna ma már tünetmentes, de azt nem árulja el, milyen fajta rák miatt kezelték. Sokat küzdött, hogy legyőzze a kórt, de úgy véli, nemcsak a legjobb orvosok segítségének és az elolvasott számos tanulmánynak köszönheti ezt, hanem annak is, hogy fejben eldöntötte: meg akar gyógyulni.

A Napi Ász úgy tudja: mellkasi műtétet végeztek el Vajnán, szerencsére a producer ma már jól érzi magát - adta hírül a lap.

Andy Vajna egy szilveszteri rendezvényen lepte meg azzal a hírrel az egyik internetes televízió munkatársát, aki rövid interjút készített vele, hogy közölte: szerencsésnek tartja a 2009-es évét, mert sikerült legyőznie egy rettegett kórt.

Mint mondta, nem ijedt meg, amikor tudatták vele a diagnózist, inkább felkészült a küzdelemre.

A világ legjobb orvosait járta be, de végül mégis neki kellett döntenie, mit csináljon. Most már minden fantasztikus - fogalmazott a magyar-amerikai producer.

Vajna elárulta, hogy a szerencsés 2009-es év után az új esztendőben új feladatokkal lesz ellátva, és már új filmekkel is készül. Kihívásnak tartja a munkáját.

Mi köti Andy Vajnát Paris Hiltonhoz?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.