Andy Vajnát elzavarták a nagy stúdiók

Nehéz eladni a kultikussá vált gyilkoló robotember történetét

Visszatérek - mondta Arnold Schwarzenegger a Terminátorban. Ha ő nem is, de a sztori valóban visszatért, a tévéképernyőkön.

2009.02.07 14:45rtlbulvar.hu

A hollywoodi magyar producerguru néhány éve úgy döntött, hogy nagysikerű mozifilmjéből, a Terminátorból televíziós sorozatot is gyárt. De arra nem számított, hogy a kultikussá vált gyilkoló robotember történetét ennyire nehéz lesz eladni – a kezdet kezdetén.

Először elvittem az ötletet a Foxhoz, hiszen náluk van James Cameron is, akinek szintén gyermeke a Terminátor mozifilm, de a stúdióban azt mondták, hogy nagyon jó ötlet, de ez nem egy televíziós show. Utána elvittük a Warner Televisionhöz, az NBC-hez, a CBS-hez, ABC de egyiket sem érdekelte. Majd Warner Productionhöz mentünk és ők imádták, majd rögtön eladták a Foxnak. Ezután a Fox legfontosabb projectje lett, és a legnézettebb show-ja is. Amerikában a harmadik évadban tart a sorozat – mondta Andrew G. Vajna a Reggeliben.

Sarah Connor, a fiát egyedül nevelő anya a sorozatban jövőbeli kalandokba csöppen, folyamatosan fut előle és senki nem hiszi el neki, ami vele történik. A mozifilm szempontjából a sorozat története a második és a harmadik film között játszódik. A Reggeli videója itt látható!

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.