A "vevőknek" nincs tudomása a dologról

Lagzi Lajcsi Andy Vajnával és Mádllal reklámoz?

A mulatóskirály mindkettejüket megnevezte vásárlóként, ám úgy tűnik, sem Andy Vajna, sem Mádl Ferenc nem tud arról, hogy lakást vett volna Galambos Lajos apartmanházában.

2009.08.04 06:55

Tavaly nyáron Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi vett egy területet a Tatai Öreg-tónál - Apartmanházat építtetett, amelyet ősszel már technikailag átadhatnak.

Lajcsi többször nyilatkozott ennek kapcsán, megemlítve azt is, hogy Andy Vajna producer is vásárolt nála egy teljes emeletet. Vajna, aki a Korda Filmstúdió társtulajdonosa is, korábban nem járt Tatán, de nagyon megtetszett neki a hely - mondta Lagzi Lajcsi még 2008 júniusában - adta hírül a Napi Ász.

Lajcsi hozzátette, hogy régóta jó a kapcsolata Vajnával, közösen nevezték lovukat és lovasukat is a Nemzeti Vágtán például.

Galambos Lajos elmondta, hogy nagy kedvence Madonna, és kérte Vajnát, segítsen abban, hogy az énekesnő megjelenjen a tatai avatási ceremónián. A producer annyit tudott ígérni, mindent megtesz, hogy a tavak városába csábítsa a popdívát, egy koncert erejéig - írja a Napi Ász.

Lagzi Lajcsi elmondása szerint Andy Vajna megvásárol egy emeletet az apartmanházában - azt nem tudja, hogy maga akar ott lakni, vagy vendégeinek vásárolta-e. Lajcsi egy korábbi interjúban arra is célzott, hogy lehetséges vendég Sylvester Stallone is - adta hírül a Napi Ász.

A közel 200 négyzetméteres lakást egy Amerikában is ismert belsőépítész tervezte meg. A lakás fel van szerelve nyolcszemélyes jacuzzival, moziszobával és zongorával, hatalmas terasz tartozik hozzá, mesélte Lagzi Lajcsi 2008 novemberében - írja a Napi Ász.

Andy Vajna azonban a lap érdeklődésére sajtósán keresztül elmondta, hogy semmilyen, a cikkhez kapcsolódó ingatlan vásárlásáról nincs tudomása.

Lagzi Lajcsi korábban úgy fogalmazott, több híres ember is szerepel a vevők között, neveket nem emíltene, de azt elmondta, Mádl Ferenc neve is felmerült közöttük - adta hírül a Napi Ász.

Egy, Mádl Ferenchez közel álló forrás a volt köztársasági elnökkel is egyeztetve azonban a lapnak elárulta, hogy ez légből kapott hír; Mádl nem vett és nem is tervez Tatán apartmant vásárolni magának - adta hírül a Napi Ász.

Lagzi Lajcsi körbebiciklizi a tatai tavat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.