Meglepetéssel készül a király családja

Zámbó Jimmy halálának titkáról hull le a lepel?

Évente megrendezik testvérei az elhunyt énekes emlékére a januári gálát, melyre most Zámbó Jimmy halálának egyetlen szemtanúja is hivatalos. Az énekes kilenc éve halt meg, máig titokzatos körülmények között...

2010.01.04 09:30ma.hu - Fotó: csepel.info

Bízik benne Zámbó Jimmy testvére, Zámbó Árpy, hogy hamarosan a boltokba kerül a híres énekes halálának rejtélye - pontosabban az igazság. A halálos fenyegetés miatt mindeddig nem került nyilvánosságra az írás, melyet az egyetlen szemtanú, Hulé Éva készített Jimmy utolsó napjairól - az ügyvédje széfjében őrzik.

Idén január 23-án azonban újra megrendezik a gálát, melyen ötven Jimmy-díjas művész és pályatársak vesznek részt, valamint egy hatalmas meglepetés is szervezés alatt van - mondta el Árpy, aki hozzátette, hogy Hulé Éva is jelen lesz a gálán, aki ígérte: még életében fény derül az igazságra - adta hírül a Napi Ász.

A Király testvérei korábban sokáig haragban voltak az asszonnyal, aki ott volt, amikor tragédiával végződött Zámbó Jimmy utolsó éjszakája. Évekig nem álltak szóba Hulé Évával.

Felelősnek tartották őt azért, hogy immár kilenc éve nem tudhatják meg pontosan, mi történt a testvérükkel, sőt, véleményük szerint takargatott valamit.

Mára azonban rendeződött köztük a viszony: Jimmy testvérei úgy érezték, kötelességük segíteni az azóta beteg és kiszolgáltatott asszonyon. Akkor már előrevetítették, hogy szeretnék, ha részt venne a soron következő Jimmy-gálán.

Zámbó Marietta az ősszel úgy nyilatkozott, bíznak benne, hogy Éva egyszer elmondja, mi is az igazság - talán a könyv is megjelenik a Király halálának tizedik évfordulójára.

Hulé Éva nagyon örült, hogy a Zámbó-testvérek békejobbot nyújtottak neki - különösen, hogy Jimmy neje, akivel korábban jóban voltak, még a telefont sem veszi fel, ha keresi - tette hozzá.

Zámbó Jimmy fiának nagy tervei vannak - tudja meg, mik ezek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.