Nem fogadják el, hogy baleset volt...

Filmből derül ki, hogy halt meg Zámbó Jimmy?

Kilenc éve már, hogy nincs köztünk a tehetséges énekes - Zámbó Jimmy halálának körülményeit azonban máig homály fedi. Most azonban film készül a történetről, mely a Zámbó testvérek szerint a rejtélyről is fellebbenti a fátylat.

2009.09.14 07:30ma.hu

Továbbra is sok megválaszolatlan kérdés Zámbó Jimmy 2001-ben bekövetkezett halálával kapcsolatban - Testvére, Zámbó Árpy szerint a család és a rajongók máig nem hajlandók elfogadni, hogy baleset történt.

Most film készül a király életéről, mely Árpy szerint felnyitja majd az emberek szemét: hogyan is hunyt el az énekes. Amíg Jimmy élt, a nagyközönség arról sem tudott, hogy vannak testvérei. Bár 44 éve ott álltak vele a színpadon, nyilvánvaló volt, hogy gyémánttorkú testvérüket tolták - fogalmazott Zámbó Árpy.

Hozzátette: bántó, hogy sokan úgy véli, ők csak azért keresnek bűnbakot, mert ebből tudnak profitálni. Árpy elárulta: tudna olyat mondani, aki hasznot húzott Jimmy halálából, de ebbe nem szeretne belemenni - adta hírül a Vasárnapi Ász.

Lehetséges, hogy Zámbó Jimmy halála után közel tíz évvel lassan kiderülhet az igazság - Míg a Zámbó-testvérek filmben gondolkodnak, az énekes tragédiájának körülményeit más valaki is őrzi.

Kiadásra váró könyvében a család barátja, a ma mozgássérültként élő Hulé Éva is beszámol a tragikus nap eseményeiről.

Kötete azonban ügyvédi letétbe helyezve vár kiadásra - Az asszonyt életveszélyesen is megfenyegették, miután kiderült, hogy könyvet ír a végzetes estéről és az azt megelőző napok történéseiről.

Hulé Éva korábban kifejtette, nem kíván kereskedni Jimmy halálával - ha ugyanis ez lett volna a célja, a könyvét már évekkel ezelőtt megírja.

Kritika érte amiatt, hogy a lapoknak adott interjúkért pénzt kér - nemrég azonban elmondta, adósságait egyébként nem tudná a jövedelméből fizetni.

Jimmy halálának körülményeit egyébként rajta kívül Uri Geller, az ismert mentalista is ismeri. Uri arról számolt be, hogy az énekes őt felkereste a halála előtti napokban.

Két teljes órán át beszélgettek, és Jimmy boldogtalannak tűnt. Geller nem titkolja: pontosan tudja, mi történt a királlyal, de a titkot a sírba viszi magával.

Öngyilkosok zarándokhelye lett Zámbó Jimmy sírja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.