Felpofozta a nejét a tragédia előtt...

Zámbó Jimmy hónapokkal korábban kinézte a sírhelyét

Az énekes tragédiájának körülményeit kiadásra váró könyvében tárja majd nyilvánosság elé a szemtanú - Hulé Éva leszögezi: nem kíván barátja halálával kereskedni, az interjúkért mégis pénzt kér, s már most is különös részletek derülnek ki arról a végzetes estéről...

2009.04.22 07:40ma.hu

Fél a Zámbó Jimmy halálának körülményeit állítólag pontosan ismerő családi barát - Hulé Éva neve nincs feltüntetve otthona, egy budapesti társasház kaputelefonján, a névtelen fenyegetések mégis megtalálták. Az asszony korábban leszögezte: nem kíván Jimmy halálával kereskedni, a lapoknak adott interjúkért mégis pénzt kér. Adósságait jövedelméből nem tudja fizetni - közölte.

A mozgássérült nő a lakóháza előtti, közlekedését segítő rámpára is gyűjt. Hulé Éva úgy véli, ha hasznot akart volna húzni Jimmy tragédiájából, már évekkel ezelőtt megírja a könyvet.

Hozzáértők szerint akár 5 bevételre is számíthat belőle. Kiderült: a Király már halála előtt hónapokkal kinézte a sírhelyét! Barátjával járt a temetőben, amikor a kerítésnél rámutatott egy helyre, mondván, ott szeretne nyugodni. Kívánsága teljesülhetett - adta hírül a Napi Ász.

A kilenc évvel ezelőtti, tragikus januári este eseményeit állítólag csupán két ember ismeri teljes részletességgel.

Az egyik Hulé Éva, a másik pedig Uri Geller mentalista, akit elmondása szerint felkeresett a halála előtti napokban az énekes.

Két teljes órát beszélgetettek - Uri boldogtalannak látta a művészt. Állítása szerint pontosan tudja, mi történt Jimmy-vel, de a titkot a sírba viszi magával...

Hulé Éva azonban a jelek szerint felfedi. Kötete ügyvédi letétbe helyezve kiadásra vár - Az asszonyt életveszélyesen megfenyegették, miután kiderült, hogy könyvet ír a végzetes estéről és az azt megelőző napok történéseiről.

Hulé az egyik hetilapnak elmesélte, egy idegen férfihang kereste telefonon, s azt mondta neki: ejtse ki a tollat a kezéből, mert nagyon rosszul fog járni. A család egykori barátja jelenleg a könyvét érzi saját életbiztosításának...

Hulé Éva és azóta elhunyt férje Jimmyékkel karácsonyozott az énekes halálát megelőző napokban. December 28-án az asszony férje rosszul lett és kórházba vitték.

Zámbó Jimmy neje azonban, aki Évával tartott a kórházba, csak napokkal később keveredett haza, a Király legnagyobb megrökönyödésére.

Jimmy állítólag Évát hívta aggódva, mert nem értette, hová tűnt a felesége, aki legkisebb fiukat, Adriánt is magával vitte.

Amikor hazatértek, az énekes életében először pofont adott a nejének - mindezt Jimmy árulta el Hulé Évának. A rossz hangulaton később sikerült átlendülniük, és jókedvűen pezsgőztek.

Hogy ezek után, azon a végzetes estén milyen párbeszédek hangzottak el a jelenlevő Jimmy, a felesége és Hulé Éva között, azt az asszony a hírek szerint kötetében tárja majd fel.

Ezt követően dördült el a lövés, mely kioltotta az énekes életét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.