"Zámbó csalódott volt - a feleségében"

Jimmy halálának szemtanúja: A könyv az életbiztosításom...

Mai napig úgy tűnik, ketten tudják az igazat a Király haláláról - Uri Geller, aki nem sokkal a tragédia előtt beszélt Zámbó Jimmyvel, és a szemtanú Hulé Éva, aki könyvet ír a történtekről. Egyelőre azonban nem meri kiadni...

2009.04.21 09:30

Lehetséges, hogy kilenc évvel Zámbó Jimmy halála után hamarosan kiderül az igazság?

Uri Geller korábban is állította, a tragikus estét megelőző napokban az énekes felkereste őt és két órát beszélgettek. Jimmy boldogtalannak tűnt, ő pedig tudja, mi történt azon a végzetes estén - de sírba viszi a titkot - szögezte le Uri Geller - adta hírül a Kiskegyed.

Itt van azonban az is, aki Jimmy mellett volt az utolsó napokban és a tragédiát is végignézte: Hulé Éva, a család barátja. Az asszony könyvet ír a történtekről, de miután ennek híre ment, életveszélyesen megfenyegették!

A kötet mára elkészült, de Éva még nem meri kiadni: az ügyvédi letétbe helyezett könyvet érzi saját életbiztosításának - írja a Kiskegyed.

Hulé Éva a lapnak elmondta: ma sem tudja, ki fenyegette meg, egy számára idegen férfihang hívta telefonon. Annyit mondott, ejtse ki a tollat a kezéből, mert nagyon rosszul fog járni.

Éva hat napig együtt volt a tragédiát megelőzően Jimmyvel és családjával: náluk karácsonyoztak a férjével. Az asszony nem boldogtalannak, inkább csalódottnak látta a Királyt - mégpedig a nejében, Editben csalódottnak - mesélte a Kiskegyednek Éva.

A lapnak elmondta, valószínű, hogy valami történt a páros tagjai között, ami Jimmy-t elgondolkodtatta. December 28-án Éva férje rosszul lett, kórházba vitték, Edit is vele tartott.

Csakhogy az asszony nem ment haza ezután Jimmy-hez - Hulé Éva elárulta, az énekes őt hívta fel, nem tudja-e, hol a felesége, aki a kisfiukat, Adriánt is magával vitte.

A Kiskegyednek Éva elmondta, ekkor sokáig beszélgettek. Edit január elsején került elő - Jimmy később Évának bevallotta, hogy sosem tett még ilyet, de akkor megütötte a feleségét. A rossz hangulaton később túltették magukat, és pezsgővel ünnepeltek.

A lap megírta: az már most kiderült, hogy ki volt az a férfi, akit egy szemtanú látott bemenni Jimmy-ék házába hajnalban. A mentőket követően Hulé Éva a Király nejének előző házasságából született fiát hívta fel, ő érkezett meg.

A pisztoly eldördülésekor nem volt más a házban, csak Jimmy, Éva, Edit és az emeleten alvó Adrián.

Az asszony állítja: könyvéből megtudható lesz az is, kinek mi hangzott el a szájából, mielőtt a végzetes lövés eldördült - adta hírül a Kiskegyed.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.