A Király testvérei kibékültek a szemtanúval...

Januárban kiderül, hogy halt meg Zámbó Jimmy?

Meghívót kapott a napokban az az asszony, aki a Zámbó család barátjaként szemtanúja volt az énekes közel tíz évvel ezelőtti halálának - A Király korábban haragvó testvérei a Zámbó Jimmy-gálára invitálták...

2009.09.29 11:55ma.hu

Évekig nem álltak szóba az énekes testvérei azzal az asszonnyal, aki jelen volt a tragédiával végződött szilveszteri éjszakán - Hulé Éva szemtanúja Zámbó Jimmy halálának.

A Király testvérei hosszú ideig felelősnek tartották Évát azért, mert nem tudhatták meg, mi történt pontosan az énekessel: úgy vélték, takargat valamit. Most azonban megenyhültek, úgy érezték, kötelességük segíteni az azóta beteg és kiszolgáltatott asszonyon.

Zámbó Marietta
nem titkolja: bízik abban, hogy Éva egyszer elmondja az igazat, s könyve is megjelenik talán Jimmy halálának tizedik évfordulójára. A szemtanú még nem biztos ebben, de nagyon örül a Király testvérei által nyújtott békejobbnak. Mint mondja, Jimmy özvegye, Edit asszony a telefont sem veszi fel, hiába hívja - adta hírül a Kiskegyed.

A mai napig sem hozzátartozói, sem rajongói nem fogadják el, hogy Zámbó Jimmy közel tíz évvel ezelőtti halála öngyilkosság lett volna.

A legutóbbi hírek szerint az énekes történetéről film készülne - erről a Király testvére, Zámbó Árpy számolt be nemrég.

Azt is elárulta, hogy a filmből kiderül majd, hogyan is hunyt el Jimmy, és felnyitja az emberek szemét. Árpy elmondta: amíg az énekes élt, egyébként a nagyérdemű szinte nem is tudott róla, hogy vannak testvérei.

Negyvennégy éve álltak vele a színpadon, de nyilvánvaló volt, hogy az arany torokkal megáldott Jimmy-t tolják.

Hulé Éva tavaly augusztusban mondta el: hosszabb ideje megírta már a végzetes este történetét bemutató könyvet, ám a kézirat egy páncélszekrényben hever ügyvédi letétbe helyezve, és ráírta, hogy halála után felbontandó...

A beteg asszony a kézirat miatt már halálos fenyegetést is kapott. Egy általa nem ismert hangú férfi hívta fel azzal: ejtse ki a tollat a kezéből, mert nagyon rosszul fog járni.

Hulé Éva, aki a tragikus estén a Királyt csalódottnak látta és arról is beszámolt korábban, hogy tudomása szerint Jimmy a feleségével is összevitázott, úgy fogalmazott: a könyv az életbiztosítása...

Titkok Zámbó Jimmy életéből - amiről eddig senki sem tudott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.