A híres színésznő nem szeret utcára menni!

Pogány Judit imád egyedül lenni - nem hiányzik Koltai!

Nincs ellenére az egyedüllét, nem kell kompromisszumokat kötnie és több dolog kitisztult az életében, mióta nincs mellette egykori párja, Koltai Róbert - állítja Pogány Judit színésznő.

2009.12.07 09:30ma.hu - Fotó: hazikedvencek.hu

Egy csomó helyzetben úgy dönt, ahogyan ő szeretne - Pogány Juditot már nem zavarja, hogy egyedül van. A színésznő elmondta, több dolog elrendeződött az életében, mióta Koltai Róberttel szakítottak.

Volt párjával megmaradt a jó viszony, beszélnek, közös gyermekeik, unokáik is összekötik őket, sőt még bizonyos dolgokban az anyagiak is - mesélte az MTV Záróra című műsorában a színésznő.

Pogány Judit elárulta azt is: bár ismert művésznő, máig nem szívesen megy a boltba az utcán, a vásárlást kiszolgáltatott érzésnek tartja. Az jólesik, ha gratulálnak ismeretlenek, de ha kicsit is látja a kritikus véleményét, vagy hogy alaposan végigmérik, az nem kellemes érzés - úgy véli, ő nem úgy él, ahogy egy színésznek kell. Nem tudja magát olyan küllemmel elővezetni, zaklatottan él és állandóan fáradt is - árulta el a Zárórában a művésznő.

Nem kis meglepetést okozott három évvel ezelőtt Pogány Judit és egykori párja, Koltai Róbert összeveszése. Harmincöt évnyi házasság után a népszerű színészpáros a szakítás mellett döntött.

A megdöbbentő fordulat akkor következett be, amikor Koltai bevallotta nejének, hogy öt éven át csalta egy huszonéves színinövendékkel.

Pogány Judit nem tudott megbocsátani, hiába ismerte el azóta többször is a színész, hogy hatalmas hibának tartja, amit tett.

A páros béküléséről az utóbbi években nem egyszer felröppent a pletyka, de Koltai Róbert tavaly karácsony előtt elárulta, hogy erről sajnos szó sincs.

Elmondta, hogy két és fél éve csak időnként futnak össze a színésznővel, de nem váltak el. Új életet kezdeni egymás nélkül mindkettejük számára nagy törést jelentett. 2006 nyarán költöztek külön.

Pogány Judit nem titkolta, hogy nem sok esélyt lát a megbocsátásra, számára ugyanis az egész helyzet olyan, mintha a férje egész életében megcsalta volna.

Koltai pedig bevallotta, számára a legfontosabb ember most is a felesége.

Pogány Judit nem tud nyersen és nyíltan élni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.