"Ilyenkor befeszül a színész..."

Koltai Róbert: Nem volt könnyű vetkőzni!

Egyáltalán nem egyszerű feladat, ha a kamerák előtt kell ruháitól megválnia egy színésznek - állítja Koltai Róbert, aki Sáfár Anikóval együtt idézte fel a kellemetlen pillanatokat.

2009.07.10 08:50ma.hu

A hazai filmtörténet első színésznője Sáfár Anikó volt, aki levetkőzött a kamerák előtt - egyetért kollégája, Koltai Róbert meglátásával, miszerint befeszül a színész, ha anyaszült meztelenül kell dolgoznia.

Koltai a Reggeliben elmondta: pályája során kétszer vált meg ruhájától, s bizony nem tartja legkellemesebb élményének a dolgot. Sáfár Anikó szerint nem természetes állapot meztelenül állni a kollégák és a stáb előtt, hiszen a színészekben is ott van az otthonról hozott és a társadalom által generált gátlás. Akkoriban, mikor ő levetkőzött, a meztelenkedés ráadásul komoly tabufeszegetésnek számított - adta hírül a Napi Ász.

A filmes vetkőzés terén egykor úttörő Sáfár Anikó ma is vállal fellépéseket, noha már nyugdíjba vonult. Több ismert kollégájához hasonlóan azonban ő sem igazán jön ki a honoráriumából.

Nemrég elmondta, hogy csak a legfontosabb dolgokra költ, s ha nem lépne most is közönség elé, nem tudna megélni.

A szereplések száma persze változó. Sáfár Anikó elárulta, semmilyen luxust nem engedhet meg magának, de ebben a helyzetben sem szeretné a jó kedélyét elveszíteni.

Koltai Róbert a házasságát sajnálja. Harmincöt együtt töltött év után komoly törés történt a párja, Pogány Judit és közte.

Lassan három éve, hogy Koltai bevallotta feleségének, öt éven át csalta egy huszonéves színinövendékkel.

S bár a hírek egy időben arról szóltak, hogy a párost gyakran látni együtt és kibékültek, Koltai a télen elárulta, ez sajnos nem így van.

Pogány Judit nem dolgozta fel a csalódást, az elválás mindkettejük életében törést okozott. 2006 nyarán költöztek szét, Koltai a gyerekkori szobájában rendezkedett be.

Az újrakezdésben feleségével mindig bízott. Kettejük munkakapcsolata megmaradt és szoktak is találkozni.

De Koltai elmondása szerint főleg a színházról beszélgetnek, gyermeküket és unokáikat pedig külön látogatják.

Problémák Koltai Róbert iskolájában - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.